Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júla 2024 o 15:54
Čas čítania 1:08
Karolína Uličná

Dara Rolins s partnerom Nedvědom stavajú v Taliansku vilu za takmer 2 milióny eur. Súčasťou luxusného sídla je aj vlastný výťah

ZAUJÍMAVOSTI DARA ROLINS LUXUSNÉ DOMY SLÁVNYCH OSOBNOSTÍ
Uložiť Uložené

Ich stavbu chodia obdivovať aj susedia v okolí.

Dara Rolins a jej aktuálny priateľ – bývalý český futbalista Pavol Nedvěd stavajú v Taliansku vlastné sídlo. Už v roku 2022 Dara avizovala, že niečo takéto chystajú: „Dohodli sme sa, že už spolu nebudeme mať deti, ale že si postavíme dva domy. Jeden v Česku a druhý v Taliansku. Nechceme totiž jeden druhého nútiť do sťahovania.“

Podľa najnovších informácií Plus 7 dní ich vila už začína mať podobu a jej základy už stoja. Vila stojí nad druhým najväčším talianskym jazerom s názvom Lago Maggiore. Trojposchodové sídlo speváčky a exfutbalistu je v porovnaní s ostatnými domami v okolí okázalejšie. Vila má tvar písmena L, vonkajší bazén a veľkú záhradu.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa roberto manzetti (@robertomanzettiarchitect)

Celkový vzhľad vily a interiér by mali byť nadčasové a minimalistické. Ak však známy pár neodhalí fotky vily, vidieť ju pre obrovský plot bude takmer nemožné. Sídlo chcú urobiť z veľkej časti zasklené, preto je plot neodmysliteľnou súčasťou. Všetky spálne v dome majú okná orientované na krásne jazero pod vilou.

Odporúčané
Luxusný ostrov Indian Creek: býva tu Jeff Bezos či Ivanka Trump. Milionári sa tu ukrývajú pred svetom, bežný človek sem nevstúpi Luxusný ostrov Indian Creek: býva tu Jeff Bezos či Ivanka Trump. Milionári sa tu ukrývajú pred svetom, bežný človek sem nevstúpi 12. júna 2024 o 9:30

„Je potrebné si ten život užiť, preto sme sa rozhodli pre dva domovy. Ono to vďaka tomu bude možno aj zábavnejšie, lebo je tam tá voľnosť, je tam ten pohyb, tá sloboda. To si myslím, že je dôležité v každom vzťahu,“ odôvodnila si vilu Dara.

Odhadovaná suma za túto stavbu je 1 650 000 €. O sídlo bývalého futbalistu a neskôr funkcionára Juventusu Turín Nedvěda a popovej divy sa stará architekt stavby Roberto Manzetti. Dom by podľa plánov mal mať aj výťah. 

Aj talianski susedia v Arole vedia, kto si tam dom stavia. Podľa ich slov tam „nikto, nikdy ešte nič veľkolepejšie nestaval“. V tejto oblasti totiž žijú celkom obyčajní ľudia, keďže ide o bývalú rybársku osadu. 

architekt vily Dary Rolins
Zdroj: Instagram/@robertomanzetti
Domov
Zdieľať
Diskusia