Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
22. júna 2024 o 8:59
Čas čítania 2:19
Ella Petrová

Justin Bieber, Lady Gaga, Adriana Lima. Ktoré celebrity sa dobrovoľne vzdali sexu?

Justin Bieber, Lady Gaga, Adriana Lima. Ktoré celebrity sa dobrovoľne vzdali sexu?
ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Toto je sedem celebrít, ktoré sa v minulosti rozhodli pre život bez sexu.

Buď je to výzva, prekonanie sa, alebo jednoduché rozhodnutie, že pohlavný styk nie je pre človeka dôležitý, a tak sa ho vzdáva. Kto urobil toto rozhodnutie a prečo?

Lenny Kravitz

Rocková hviezda žijúca v celibáte. Tento rok v máji Kravitz oznámil, že už deväť rokov nemal sex. Jeho manželkou bola herečka Lisa Bonet, s ktorou má aj dcéru Zoë Kravitz. K svojmu rozhodnutiu dospel tak, že si povedal, že sa zdrží sexu mimo manželstva. Považuje to za niečo duchovné. Zveril sa, že je celkom šťastný bez sexu, a dodal, že ho k tomu inšpiroval vzťah jeho rodičov.

„Po svadbe som sa začal viac podobať na neho (spevákovho otca, pozn. red.). Začal som byť hráčom. Nepáčilo sa mi to. Nechcel som byť taký. Tak som sa s tým musel vyrovnať a trvalo to roky. Disciplína. Nenechať sa premôcť vlastnými túžbami,“ povedal.

Lenny Kravitz nás nijako neprekvapil, už tradične vyzeral skvele.
Lenny Kravitz nás nijako neprekvapil, už tradične vyzeral skvele. Zdroj: Getty Images/Kevin Mazur/Getty Images for The Recording Academy

Lady Gaga

Speváčka žila v celibáte počas roka 2010, keď médiám prezradila, že v poslednom čase nemala pohlavný styk, pretože nemá čas ani na randenie. „Vtedy som sa cítila veľmi dobre. Tiež si myslím, že sa bojím, že mi dôjde energia. Mám takú čudnú predstavu, že ak budem mať s niekým sex, zoberie mi kreativitu cez vagínu,“ uviedla. 

Lady Gaga
Zdroj: Getty Images

Orlando Bloom

Hviezda filmu Piráti z Karibiku žila v celibáte šesť mesiacov, kým sa dala dokopy s Katy Perry. Herec sa vtedy zveril, že sa mu páči detox od sexu, pretože mu pomáha ujasniť si život a pochopiť, aké sú jeho priority. Nakoniec však povedal, že to neodporúča na taký dlhý čas. „Nemyslím si, že je to zdravé. Neodporúčam to.“

Orlando Bloom
Zdroj: Flickr/claire_h

Kourtney Kardashian

Najstaršia sestra rodiny Kardashian je v poslednom čase známa najmä vďaka svojmu vzťahu s bubeníkom Travisom Barkerom, s ktorým sa nebojí prejavovať náklonnosť na verejnosti. Ich vášnivé bozkávanie je už veľmi dobre známe, robia to pred svojou rodinou a deťmi, ako aj na červených kobercoch, kde sú na nich zo všetkých strán namierené kamery.

V čase, keď sa Kourtney snažila otehotnieť prostredníctvom umelého oplodnenia, sa však s Travisom zúčastňovali očisty. Museli sa vzdať alkoholu, kofeínu, cukru, cvičenia a sexu. A vraj im to naozaj pomohlo.

Módnou dvojicou roka sú Kourtney Kardashian a Travis Barker.
Módnou dvojicou roka sú Kourtney Kardashian a Travis Barker. Zdroj: Instagram/Kourtney Kardashian Barker

Justin Bieber

Spevák v súčasnosti čaká dieťa so svojou manželkou Hailey Bieber. Ale ešte predtým, ako sa v roku 2018 dali dokopy, sa Justin rozhodol pre celibát po tom, ako si uvedomil, že má so sexom skutočný problém. Priznal, že pred tým, ako sa usadil s modelkou, prešiel promiskuitným obdobím.

„Myslím si, že sex môže spôsobiť veľa bolesti. Niekedy ľudia majú sex, pretože sa necítia dostatočne dobre. Chcel som sa takto znovu zasvätiť Bohu, pretože som naozaj cítil, že je to lepšie pre stav mojej duše. A verím, že Boh mi vďaka tomu požehnal Hailey.“

Hailey Bieber a Justin Bieber.
Hailey Bieber a Justin Bieber. Zdroj: Instagram/Hailey Bieber
Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia