Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
Čítaš poslednú stranu článku:
Justin Bieber, Lady Gaga, Adriana Lima. Ktoré celebrity sa dobrovoľne vzdali sexu?

Julia Fox

Jej meno sme si všimli, keď začala chodiť s raperom Kanyem Westom. Boli spolu len mesiac, ale stihli okolo seba urobiť veľký rozruch. Kedysi sa živila ako domina, takže po čase mala sexu asi dosť. „Nemyslím si, že zo sexu vzniká niečo dobré. Je to rovnaké ako prekonávanie čohokoľvek, fajčenia, drog, čohokoľvek. Nakoniec jednoducho zabudnete a všetku tú energiu, ktorú ste do sexu vkladali, môžete venovať iným veciam.“

Julia Fox v outfite z kondómov.
Julia Fox v outfite z kondómov. Zdroj: Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images

Adriana Lima

Jedna z najslávnejších modeliek súčasnosti a anjelik Victoria's Secret vie, že má svoju cenu. Hoci by ju po svojom boku chcel mať nejeden muž, brazílska kráska dodržiavala sľub celibátu, kým sa nevydala. Pri viacerých príležitostiach dokonca otvorene hovorila o svojej oddanosti katolicizmu. „Sex až po svadbe. (Muži) musia rešpektovať, že je to moja voľba. Ak ten rešpekt nie je, znamená to, že ma nechcú,“ povedala modelka ešte v roku 2006.

Adriana Lima, 2013 Victoria's Secret Fashion Show
Adriana Lima, 2013 Victoria's Secret Fashion Show Zdroj: Getty Images/Randy Brooke
Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 2 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia