Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Maybelline New York.
11. mája 2024 o 9:00
Čas čítania 1:00

Petush Nasklee: Za nepopulárne témy ma ľudia hejtujú, často riešia, čo by som nemala robiť ako matka a žena (MAKE-UP & GOSSIP)

MÓDA MAKE-UP MAKE-UP & GOSSIP
Uložiť Uložené

Petush porozprávala o tom, ako sa dostala k točeniu podcastov, ale aj to, s čím sa ako matka stretáva na sociálnych sieťach.

Do priestorov Beauty Factory si Linda Gunišová tentoraz pozvala influencerku a tvorkyňu podcastov Petru Dzvoníkovú, známu ako Petush Nasklee. Tá ti v novej epizóde Make-Up & Gossip prezradí svoj postup na vytvorenie dokonalého denného líčenia, ktoré je jej stávkou na istotu, keď robí podcasty. 

Hneď na začiatku Petra ukázala svoje dva TOP produkty, bez ktorých neodíde z domu. V jej kabelke nesmie chýbať ceruzka na pery ani obľúbený lesk. Následne sa pustila do prípravy pleti, ktorá zahŕňala nanesenie séra s obsahom kyseliny hyalurónovej, zmatňujúceho pleťového krému a aplikáciu ochranného produktu s SPF. 

Na pripravenú pleť si následne aplikovala make-up. Ak hľadáš hydratačný a dlhotrvajúci make-up, ktorý tvoju pleť dokonale zjednotí, vyskúšaj Lindinho obľúbenca – tekutý make-up L’Oréal Paris True Match. Na tmavé kruhy pod očami či iné nedokonalosti si potom vezmi ľahký tekutý korektor. Petra si pomocou kontúrovacieho púdru zvýraznila obrysy tváre, čím ju opticky zoštíhlila. Nakoniec si naniesla lícenku.

Obočie si Petra upravuje pomocou kefky a ceruzky, dopustiť nedá ani na gélovú pomádu Maybelline Tattoo Brow, pomocou ktorej si obočie nakoniec zafixuje. Na oči použila nude očné tiene, na ktoré si aplikovala tekutú linku. Nakoniec si Petush zvýraznila ceruzkou pery, ktoré si následne pretrela leskom.

Petush Nasklee vo svojom podcaste privítala už 101 hostí. Ako sa k podcastu dostala a ktorý hosť v nej zanechal najsilnejší dojem? Ako sa zoznámila so svojím manželom a ako sa cíti v role matky? Aj to sa dozvieš vo videu. V ňom ti okrem toho Petush prezradí, čo by nikdy nezavesila na sociálne siete a prečo odmieta estetické zákroky. 

Domov
Zdieľať
Diskusia