Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
12. apríla 2024, 15:48
Čas čítania 0:44
Radoslava Juračková

Hviezda Big Brother si dala predĺžiť nohy. Z operácie za 165-tisíc má doživotné následky

OSOBNOSTI BIG BROTHER INFLUENCERI MODELING ZDRAVIE
Uložiť Uložené

Vďaka teleskopickým tyčiam v nohách je vyššia o 15 centimetrov. Priznáva však, že operácia bola chyba.

Nemecká modelka Theresia Fischer, ktorá sa preslávila účasťou v šou Big Brother, si pred dvoma rokmi dala predĺžiť nohy invazívnou operáciou. Pôvodne merala 168 cm a po dvoch zákrokoch jej výška dosahuje až 183 cm, informuje o jej mierach zahraničný portál news24.

Od operácií ubehol relatívne dlhý čas a obľúbená osobnosť televíznych obrazoviek priznala, že to bola chyba. Tesne po operácii však hlásala, že dlhšie nohy jej výrazne zvýšili sebavedomie a dokonca okorenili sexuálny život.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Theresia Fischer (@theresiafischer)

Zákrok nebol z jej hlavy

Za operáciu, ktorú ľutuje, zaplatila 165-tisíc dolárov. V rozhovore pre rádio MDR Jump priznala, že ju podstúpila pod nátlakom bývalého manžela, ktorý na ňu tlačil s tým, že ho priťahujú vysoké ženy.

Zákrok je spôsobil chronický zápal okostice, ktorý sa prejavuje stuhnutím končatín, prílišnou citlivosťou, horúčkou, zimnicou a opuchom tkaniva či kostí, opisuje príznaky portál Unilad.

Hororový priebeh operácie

Samotnú operáciu modelka prirovnala k hororu. Predĺženie nôh prebieha tak, že sa najprv musia končatiny zlomiť. Najdôležitejším bodom je zlomenie holennej kosti a rozštiepenie lýtkových svalov. Medzi ne sa totiž vloží teleskopická tyč, ktorá nohy predĺži.

Domov
Zdieľať
Diskusia