Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
17. augusta 2023, 18:30
Čas čítania 0:28
Kamila Šebestová

Oski Barami: Všetci influenceri dostávajú sexuálne ponuky. Ja som mal len jednu za 100 eur

REFRESHER INFLUENCERI OSKAR BARAMI TIKTOK YOUTUBE
Uložiť Uložené

S úspešným tiktokerom sme sa rozprávali o tom, či by niekedy išiel do Ruže pre nevestu, o jeho hudobných tiktokových začiatkoch či o jeho vzťahu k OnlyFans.

Oski Barami je influencer, ktorého môžeš poznať z populárnych podcastov S NAMI. Preslávil sa tiež na Tiktoku, kde má takmer 20 miliónov lajkov. Vždy však chcel byť hudobníkom a v budúcnosti plánuje aj kariéru stand-up komika.

S tiktokerom Oskim Baramim sme sa rozprávali o tom, či by niekedy išiel do Ruže pre nevestu, prečo sa so svojimi hosťami v podcaste rozpráva o sexe aj o jeho úzkostiach z toho, že ho ľudia spoznávajú na párty a chcú mu kupovať alkohol. 

Prezradil nám tiež, či sa tento rok chystá voliť a či by si na rozhovor pozval aj politikov. „Možno Borisa Kollára alebo prezidentku. Ale nebavili by sme sa o politike,“ hovorí v Refresher obývačke. Viac sa dozvieš vo videu.

Domov
Zdieľať
Diskusia