Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júna 2023, 15:00
Čas čítania 1:47
Dominik Vetrák

2. časť The Idol: Tedros nie je sexy a Weeknd je otrasný herec. Lacné a tuctové sexuálne scény ničia potenciál seriálu

2. časť The Idol: Tedros nie je sexy a Weeknd je otrasný herec. Lacné a tuctové sexuálne scény ničia potenciál seriálu
Zdroj: HBO Max
FILMY A SERIÁLY THE IDOL
Uložiť Uložené

Aké sú naše dojmy po 2. časti seriálu The Idol a prečo to s ním vzdávame?

Rovnako ako pri prvej epizóde seriálu The Idol, aj pri tej druhej platí, že seriál má potenciál, ak na scéne nevidieť The Weeknda a jeho postavu Tedrosa. Keď sa tvorcovia zameriavajú na speváčku Jocelyn, jej útrapy a psychické problémy spôsobené (okrem iného) predátorským šoubiznisovým priemyslom, celkom to funguje. Aj v týchto dejových líniách sa však občas vyskytnú problematické časti, ako napríklad správanie Jocelyn. 

Odporúčané
KVÍZ: Spoznáš film Toma Hardyho podľa jedného obrázka? KVÍZ: Spoznáš film Toma Hardyho podľa jedného obrázka? 10. júna 2023, 10:00

Tá občas pôsobí, akoby bola v šoubiznise tri dni a nemala poňatia, ako funguje. Keď raz vyplatia partnerov, dohodnú zmluvy a hudobné produkcie za státisíce dolárov, asi by sa mohol interpret prestať správať, ako keby to bola vedľajšia úloha v hre SIMS. Jocelyn sa však správa ako dieťa a absolútne nepremýšľa nad dôsledkami svojich rozhodnutí. Z toho dôvodu ju asi diváci nebudú brať vážne. 

Jej príbeh a snaha uspieť v populárnej hudbe sú aspoň ako-tak zaujímavé, a to aj vďaka ostatným hercom v jej tíme, ktorí riešia jej problémy. Len čo sa však na scéne ukáže Tedros, kvalita seriálu extrémne upadá. Abel Tesfaye alias Weeknd aj naďalej potvrdzuje, že je príšerný herec bez štipka charizmy, a aj keď má pôsobiť ako zvodný sexy chlap, vôbec sa mu to nedarí.

The Idol
Zdroj: HBO Max

Pôsobí ako slizký, nechutný a tuctový muž, ktorému z nejakého dôvodu ležia pri nohách tie najkrajšie ženy v okolí a môže si s nimi robiť, čo sa mu zachce. Je to ako vyobrazenie sexuálnych fantázií mužov, ktoré nemá žiadne logické opodstatnenie. Keďže ide o nereálnu fantáziu, vysvetlenie nemôže existovať. 

Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia