Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júna 2023, 9:00
Čas čítania 1:51
Dominik Vetrák

Nová Euphoria? Zabudni. The Idol je nezaujímavý seriál, ktorý sa snažia zachrániť vyzlečené herečky

Nová Euphoria? Zabudni. The Idol je nezaujímavý seriál, ktorý sa snažia zachrániť vyzlečené herečky
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY THE IDOL
Uložiť Uložené

Oplatí sa pozerať seriál The Idol od HBO?

The Idol dostal na filmovom festivale v Cannes 5-minútový standing ovation. Pravdepodobne boli v hľadisku ľudia, ktorí budú iným hovoriť, že vyzerajú úžasne, aj keby pribrali 50 kíl a vypadali im všetky vlasy. Netreba im veriť a netreba veriť ani tomu, že The Idol bude pokračovať lepšie. 

Odporúčané
Spider-Man: Cez paralelné svety je väčší hit ako Strážcovia galaxie 3. Je Gwen z filmu trans žena? Spider-Man: Cez paralelné svety je väčší hit ako Strážcovia galaxie 3. Je Gwen z filmu trans žena? 5. júna 2023, 15:10

The Idol od Sama Levinsona, tvorcu Euphorie, zobrazuje život slávnej popovej speváčky Jocelyn (Lily-Rose Depp), ktorej matka zomrela v jej náručí. Zažila psychický kolaps a má pocit, že sa jej už nedarí ani v hudbe. Navyše, niekoľko dní pred vydaním nového singla unikla na internet fotografia, na ktorej má ejakulát na tvári.

Lily-Rose v seriáli The Idol uvidíme tak, ako sme ju doteraz nezažili.
Lily-Rose v seriáli The Idol uvidíme tak, ako sme ju doteraz nezažili. Zdroj: HBO

Speváčka sa to rozhodne zapiť v klube, kde narazí na majiteľa podniku Tedrosa (Abel Tesfaye alias Weeknd). Tedros má zrejme pôsobiť ako slizký, no neodolateľný muž s veľkou mocou, ktorý dokáže ženy zmanipulovať. Namiesto toho pôsobí ako úchyl s násilníckou povahou, presne, ako ho opísala Jocelynina kamoška Leia (Rachel Sennott zo Shiva Baby). 

Lily-Rose Depp nepodáva veľmi dobrý herecký výkon, ale nie je to úplná tragédia a dá sa na ňu pozerať. Obzvlášť, keď nerozpráva a vyzlieka sa, čím sa prezentuje ako sexuálna fantázia mnohých mužov a žien. Toto vlastne robí celú prvú polovicu prvej epizódy, v rámci ktorej sa odohrávajú stresové situácie a na pozadí figuruje množstvo rôznorodých postáv.

Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 3
Domov
Zdieľať
Diskusia