Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš článok:
Nová Euphoria? Zabudni. The Idol je nezaujímavý seriál, ktorý sa snažia zachrániť vyzlečené herečky

Od polovice sa však tvorcovia sústredili takmer výhradne na Jocelyn, Tedrosa a ich vášnivé spoznávanie sa. Okrem dokonalej postavy herečky Lily-Rose Depp však v týchto scénach nie je vášnivé vôbec nič. Zrejme za to môže najmä nechutne pôsobiaci Tedros, ale aj herecký prejav Abela Tesfayeho.

The Idol
Zdroj: HBO Max

Netreba asi pochybovať o jeho hudobnom talente, ale ak chce týmto spôsobom vstúpiť do Hollywoodu, hádam ho odtiaľ rýchlo vyšmaria oknom. Jeho najautentickejší herecký prejav v rámci tejto časti prišiel v momente, keď si vytiahol sople z päty a odchrchlil si do umývadla.

Odporúčané
RECENZIA: The Idol RECENZIA: The Idol 3. júla 2023, 17:00

Je to príznačné, keďže sa jeho postava snaží Jocelyn pomôcť nájsť jej skrytý a dokonalý hlas. To sa mu podarí, keď ju začne dusiť v rámci jemnej sexuálnej predohry. Nejde tak ani o to, či to dáva zmysel. U niektorých spevákov môžu mať takéto stimuly žiaduci účinok.

The Idol
Zdroj: HBO Max
Čítaj na ďalšej straneČítaj na predchádzajúcej strane
Článok končí na ďalšej strane
Strana 2 z 3
Domov
Zdieľať
Diskusia