Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš poslednú stranu článku:
2. časť The Idol: Tedros nie je sexy a Weeknd je otrasný herec. Lacné a tuctové sexuálne scény ničia potenciál seriálu

Na čo však vlastne slúži? Sexuálne scény nie sú vôbec explicitné a až na niekoľko záberov na zadok v nohavičkách a nahé prsia sa v prvých dvoch epizódach vlastne nestalo nič, čo by médiá mohli označiť za kontroverzné.

Tvorcovia sa vyhýbajú plnej nahote, čo síce nie je problém, ale ak nechceli sexy scénami šokovať, nemajú potom žiadny účel. Nie sú totiž atraktívne nakrútené a v príbehu si hľadajú miesto len ťažko. Sú tam pravdepodobne preto, aby sa o nich hovorilo a aby diváci videli pekné ženská telá. Pokiaľ ide o dej, sú viac-menej bezvýznamné. 

The Idol
Zdroj: HBO Max

Niekde v hĺbke seriálu sa skrýva potenciál a zaujímavý námet na diskusiu o tom, ako šoubiznis ničí svoje hviezdy. Zdá sa však, že tvorcovia seriálu sa na tento aspekt projektu úplne vykašľali a zamerali sa skôr na okázalé a tuctové sexy scény. Niekomu to stačiť môže a je to v poriadku.

Odporúčané
RECENZIA: The Idol RECENZIA: The Idol 3. júla 2023, 17:00

Je však škoda, že HBO dalo Weekndovi toľko voľnosti, aby si seriál upravil na svoj obraz, a že mu to tvorca Euphorie Sam Levinson, ktorý robí aj na tomto seriáli, umožnil. Po dvoch z celkových piatich častí je asi načase sa s The Idol rozlúčiť a začať sa trpezlivo tešiť na 3. sériu Euphorie, ktorá sa na HBO nedostane skôr ako v roku 2025

Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 2 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia