Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. mája 2023, 11:00
Čas čítania 0:39
Dominik Vetrák

Nové série The Last of Us a Euphorie vyjdú až v roku 2025. HBO ich nechce uponáhľať a pre Joela chystá armáda clickerov

Nové série The Last of Us a Euphorie vyjdú až v roku 2025. HBO ich nechce uponáhľať a pre Joela chystá armáda clickerov
Zdroj: HBO Max
FILMY A SERIÁLY THE LAST OF US SERIÁL
Uložiť Uložené

Šéfka HBO prezradila, prečo bude čakanie na nové série populárnych seriálov také dlhé.

Šéfka dramatických seriálov HBO Francesca Orsi poskytla magazínu Deadline rozhovor, v ktorom sa vyjadrila aj k budúcim sériám Euphorie a The Last of Us. Zlou správou je, že skôr ako v roku 2025 ich neuvidíme.

Odporúčané
Nové seriály a filmy na Netflixe v júni: Rozlúčka so Zaklínačom, nádherný animák Nimona či majstrovský akčňák Extraction 2 Nové seriály a filmy na Netflixe v júni: Rozlúčka so Zaklínačom, nádherný animák Nimona či majstrovský akčňák Extraction 2 30. mája 2023, 9:30

Obe série boli v počiatočnej fáze výroby, ktorú zastavil stále prebiehajúci štrajk scenáristov. The Last of Us by však s najväčšou pravdepodobnosťou nestihlo rok 2024 ani bez štrajku. Tvorcovia seriálu pred štrajkom písali scenár a robili kasting na nové postavy.

Herci údajne robili konkurzy na základe videoherných scén, podľa ktorých seriál nakrúcajú, keďže scenár pre druhú sériu nebol hotový. Orsi v rozhovore prezradila, že v druhej sérii bude oveľa viac scén s clickermi. 

Skôr ako v roku 2025 nedorazí ani tretia séria Euphorie. Tvorcovia seriálu doteraz pracovali na minisérii The Idol, ktorú HBO Max začne vysielať už 4. júna.

Približne trojročné čakanie na ďalšie príbehy z prostredia stredoškolákov spôsobí ako štrajk, tak aj fakt, že hlavná hviezda Zendaya je veľmi vyťažená, pričom natáčanie seriálu trvá niekoľko mesiacov bez väčších prestávok.

The Last of Us, Euphoria
Zdroj: HBO Max
Domov
Zdieľať
Diskusia