Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. mája 2023, 9:30
Čas čítania 3:14
Dominik Vetrák

Nové seriály a filmy na Netflixe v júni: Rozlúčka so Zaklínačom, nádherný animák Nimona či majstrovský akčňák Extraction 2

Nové seriály a filmy na Netflixe v júni: Rozlúčka so Zaklínačom, nádherný animák Nimona či majstrovský akčňák Extraction 2
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX PROGRAM NETFLIX PROGRAM STREAMINGOVÝCH SLUŽIEB
Uložiť Uložené

Toto je to najzaujímavejšie, čo Netflix ponúkne v júni 2023. Čo sa oplatí pozerať?

V tomto článku ukazujeme len to najočakávanejšie a najzaujímavejšie z originálnych noviniek Netflixu, ktoré nikde inde nebudú k dispozícii. 

Ak si chceš pozrieť zoznam úplne všetkých seriálov a filmov, či už ide o novinku, alebo starú klasiku, ktorú Netflix pridá do svojho katalógu, prečítaj si to tu. 

Odporúčané
Milované seriály, ktoré boli zo začiatku úžasné, no posledné série ich úplne pokazili Milované seriály, ktoré boli zo začiatku úžasné, no posledné série ich úplne pokazili 16. mája 2023, 12:30

1. The Days (limitovaná séria) – 1. jún

Mohla by to byť netflixácka odpoveď na vynikajúcu minisériu Chernobyl od HBO? Podľa trailera asi nie. The Days je japonský seriál o jadrovej havárii vo Fukušime z roku 2011, keď zemetrasenie v Japonsku spôsobilo vážne problémy s tamojšou elektrárňou a hrozilo, že sa zopakuje Černobyľ. Tvorcovia seriálu The Days sa pokúsia zachytiť katastrofu a nasledujúce dni po nej.

Zobrazia ľudí vyšetrujúcich, čo sa tam presne stalo, a diváci uvidia aj to, ako tamojší pracovníci zabránili ešte väčšej ekologickej katastrofe. Zdá sa však, že z hľadiska dramatickej kvality, produkčných hodnôt a hereckých výkonov pôjde o „béčkovú“ verziu Černobyľa od HBO. 

2. Manifest (4. séria, časť druhá) – 2. jún

Diváci sa v poslednej sérii dozvedia, čo sa stalo s lietadlom, ktoré zmizlo bez stopy a pristálo až po 5 rokoch. Netflix uzatvorí mysteriózny príbeh finálnymi časťami a odpovie na všetky otázky divákov. 

Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 3
Domov
Zdieľať
Diskusia