Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš článok:
Nové seriály a filmy na Netflixe v júni: Rozlúčka so Zaklínačom, nádherný animák Nimona či majstrovský akčňák Extraction 2


3. Arnold (miniséria) 

Po akčnom seriáli FUBAR sa Arnold Schwarzenegger ešte chvíľu ohreje na Netflixe. Ich tvorcom o sebe prezradil množstvo vecí, ktoré ešte nikdy neprezradil, a ohliadol sa za svojím životom a kariérou nielen v Hollywoode a kulturistike, ale aj v politike. Arnie sa v dokumente otvorí aj o svojich rodinných problémoch a o podvádzaní svojej manželky. 

4. Never Have I Ever (4. séria) – 8. jún

Netflix v júni vydá poslednú sériu obľúbeného tínedžerského seriálu o indicko-americkej tínedžerke Devi, ktorá sa musí vyrovnať s nečakaným úmrtím otca. Ide o komediálny seriál, ktorého tvorcovia sa venujú aj problematickým aspektom dospievania amerických tínedžerov. 


5. Human Resources (2. a zároveň posledná séria) – 9. jún

Human Resources je spin-off animovaného seriálu Big Mouth. Zobrazuje životy súčasných detí, ktoré sa začínajú zoznamovať so svojou sexualitou a majú príliš veľa otázok, na ktoré občas nenachádzajú odpovede. Tým ich vedú hormóny, ktoré v epizódach predstavujú skutočné hormonálne monštrá s vlastnými charakterovými črtami a životmi.

Odporúčané
Letné outfity podľa seriálu Bridgerton: dramatické chokre, maxi sukne či perly, ktoré miluje aj Harry Styles Letné outfity podľa seriálu Bridgerton: dramatické chokre, maxi sukne či perly, ktoré miluje aj Harry Styles 11. júna 2024 o 9:30

V druhej a zároveň poslednej sérii Human Resources sa fanúšikovia týchto hormonálnych monštier dozvedia viac o ich životoch, pocitoch a slušne sa pritom pobavia. Seriály riešia dôležité témy nielen pre adolescentov, ale podávajú ich veľmi vtipným spôsobom. V druhej sérii Human Resources budú diváci počuť hlasy aj takých hercov ako Florence Pugh, Miley Cyrus, Eugene Levy či Sam Richardson.

6. Extraction 2 (2023) – 16. jún

Chris Hemsworth sa vracia ako Tyler Rake v pokračovaní adrenalínového, akčného filmu Extraction. Udalosti konca jednotky zázrakom prežil a aj naďalej pracuje ako špeciálny extrakčný agent. V dvojke prijme úlohu vybrať z väzenia dcéru mafiánskeho bossa, no v ceste mu budú stáť ako strážnici, tak väzni.

Vo filme bude špeciálna, 21-minútová akčná sekvencia, ktorá bude vyzerať, akoby ju nakrútili na jedenkrát. V tomto prípade si však tvorcovia pomohli s viacerými takmer neviditeľnými strihmi, takže pôjde o viacero scén spojených dokopy. Okrem Hemswortha vo filme nebudú hrať žiadni známi herci.

Zdá sa, že Netflix ušetril na výplatách pre veľké hviezdy, aby mohol viac investovať do šialených akčných scén. Podľa trailerov ich bude vo filme hneď niekoľko, takže fanúšikovia akčného žánru budú pri sledovaní snímky opäť slintať.

 

7. The Witcher (3. séria – prvých 5 častí) – 29. jún

Finálna séria s Henrym Cavillom v role Geralta alias Zaklínača. Netflix už pripravuje ďalšie série, v ktorých si Geralta zahrá Liam Hemsworth (Hunger Games), nie je však vôbec isté, či sa ich dočkáme, respektíve či Netflix seriál nezruší, ak bude mať nízku sledovanosť. Pre mnohých divákov bude totiž odchod Cavilla z roly znamenať koniec seriálu.

Čítaj na ďalšej straneČítaj na predchádzajúcej strane
Článok končí na ďalšej strane
Strana 2 z 3
Domov
Zdieľať
Diskusia