Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš poslednú stranu článku:
Nové seriály a filmy na Netflixe v júni: Rozlúčka so Zaklínačom, nádherný animák Nimona či majstrovský akčňák Extraction 2

Tvorcovia sa navyše výrazne odkláňajú od knižnej predlohy, čo by nebol až taký problém, ak by sa opierali o kvalitný scenár a príbeh, čo sa v tomto prípade nedeje. 

Odporúčané
ZOZNAM: Všetky nové filmy a seriály na Netflixe v júni 2024 ZOZNAM: Všetky nové filmy a seriály na Netflixe v júni 2024 3. júna 2024 o 9:30

Tvorcovia zatiaľ neprezradili, čo všetko diváci uvidia v novej sérii a je zbytočné to aj predpovedať, keďže si príbeh znova výrazne upravia. Fanúšikovia kníh sa môžu minimálne tešiť na záporáka Riencea, ktorého stvárni Chris Fulton (Outlaw King). 29. júna vydá Netflix prvých päť častí tretej série. Zvyšné tri epizódy vyjdú 27. júla.


8. Nimona (2023) – 30. jún

Futuristického rytiera obvineného z vraždy, ktorú nespáchal, môže zachrániť len Nimona – tínedžerka schopná zmeniť sa na čokoľvek, ktorú mal zabiť. Nimona sa dokáže meniť na drakov, veľryby, ale aj malé a milé zvieratá. Spoločne s rytierom sa vydajú na obrovské dobrodružstvo v nádhernom animovanom štýle. Animák režírovali Nick Bruno a Troy Quane (Spies in Disguise).

Skutočný teaser na animovaný film sa začne až po niekoľkých sekundách, počas ktorých hlavná postava Nimona kreslí do svojho zošita. 

Bonus: Skull Island – 22. jún 2023

Fanúšikovia King Konga a jeho dobrodružstiev na ostrove lebiek (Skull Island) sa potešia existencii nového animovaného seriálu. V ňom sa partia ľudí vyberie na známy ostrov, len aby tam čelila príšerám, aké si v živote ani nepredstavovali.

Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 3 z 3
Domov
Zdieľať
Diskusia