Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. januára 2023, 8:51
Čas čítania 0:50
Jana Chovancová

Netflix potvrdil druhú sériu seriálu Wednesday

FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY WEDNESDAY
Uložiť Uložené

Dátum vydania druhej série zatiaľ nebol zverejnený.

V uplynulých dňoch médiá informovali o tom, že môže spoločnosť Netflix prísť o ďalší zo svojich seriálov. Len od roku 2017 prišiel o viac ako 60 seriálov a filmov. Dnes už vieme, že o seriál Wednesday Netflix nepríde. 

Oznámenie zverejnila spoločnosť na svojom Twitteri. K textovej správe pridal Netflix aj video, ktoré ukazuje rekapituláciu prvej série. 

Seriál mal svoju premiéru v novembri. V ôsmich epizódach opisuje život mladej Wednesday, ktorá nastúpila do akadémie v Nevermore. Počas pobytu zisťuje nielen históriu svojej rodiny, ale aj fakt, že ju prenasleduje netvor Hyde, ktorý je zhodou okolností aj prvým chlapcom, ktorého pobozkala. 

„Za posledných pár týždňov som bola lovená, prenasledovaná a napodobňovaná miliónmi ľudí na internete. Bolo to riadne utrpenie. Ďakujem,“ hovorí vo videu hlavná postava, ktorá stvárňuje Wednesday, Jenna Ortega. 

Na druhú sériu sa okrem fanúšikov tešia aj samotní spoluscenáristi. „Nemôžeme sa dočkať, až sa vrhneme do ďalšej série a preskúmame šialený, strašidelný svet Nevermore,“ uviedli Miles Millar a Alfred Gough v rozhovore pre Tudum, oficiálny blog Netflixu. „Bol to neuveriteľný pocit vytvoriť seriál, ktorý obletel celý svet. Sme nadšení, že môžeme v mučivej ceste Wednesday pokračovať aj v druhej sérii,“ dodávajú. 

Dátum vydania druhej série zatiaľ nebol zverejnený.

Domov
Zdieľať
Diskusia