Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
5. decembra 2022, 17:25
Čas čítania 0:30
Dominik Vetrák

Nobody 2: Bob Odenkirk začne nakrúcať dvojku už budúci rok, a to aj napriek prekonanému infarktu

Nobody 2: Bob Odenkirk začne nakrúcať dvojku už budúci rok, a to aj napriek prekonanému infarktu
Zdroj: Universal
FILMY A SERIÁLY NOBODY 2
Uložiť Uložené

Obľúbený akčný film sa dočká pokračovania. Čo o ňom vieme?

Akčný film Nobody s Bobom Odenkirkom v hlavnej role bol až na posledný akt veľmi vydarený. Chválili sme ho aj v recenzii, a tak nás teší, že nakrúcanie druhej časti sa začne už budúci rok. S informáciou prišiel server Collider. 

Odporúčané
Hororoví nadšenci sú v extáze. V roku 2023 vyjdú legendárne hororové hry a pokračovania kultových sérií Hororoví nadšenci sú v extáze. V roku 2023 vyjdú legendárne hororové hry a pokračovania kultových sérií 12. novembra 2022, 9:30

Dátum premiéry zatiaľ nie je známy, no tvorcovia chcú pokračovaním prekonať jednotku vo všetkých smeroch. Je teda možné, že Nobody 2 uvidíme až v roku 2024. Hlavnú rolu opäť stvárni Bob Odenkirk. Herec pritom minulý rok na nakrúcaní seriálu Better Call Saul prekonal infarkt. 

V prvej časti sme ho spoznali ako Hutcha, otca a živiteľa rodiny žijúceho na predmestí. Jedného dňa ho prepadnú a ohrozia jeho rodinu, čo spôsobí, že sa naštve a prebudí svoje vražedné ja zo skrytej minulosti. Nasleduje spleť zabíjania a drsných bitiek. 

Domov
Zdieľať
Diskusia