Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júla 2022, 8:58
Čas čítania 0:39
Viktor Kniš

Loko Loko so zbraňou v ruke okráda predavača Rolexiek: Uspokojím sa, keď mám všetko, rapuje v novinke

HUDBA LOKO LOKO
Uložiť Uložené

Loko Loko vydáva novinku, na ktorej hosťuje český kolega Hard Rico.

Loko Loko sa prihlásil o slovo ešte na začiatku júna so skladbou Loadout. Keďže sa však chystá vydať ďalší sólový album, pripomína sa hneď aj ďalšou novinkou s názvom 10 000 000 V. Samotný interpret si tentoraz zahral vo videoklipe aj v krátkej scénke, kde s kamarátom okrádajú predajcu hodiniek Rolex. Ide o takmer sofistikovaný plán, akcia sa však odohráva vo frekventovanej reštaurácii, a tak jej chýba ešte finálna scéna úteku. 

Loko v textoch opisuje trestnú činnosť pomerne často, Refresher sa nedávno v spolupráci s advokátom a bývalým policajným funkcionárom pozrel na to, či je možné interpretov stíhať na základe textov

Konkrétne Loko však nie je modelovým príkladom, keďže podľa svojich slov v textoch opisuje najmä svoje skúsenosti z minulosti. Samozrejme, cieľom jeho tvorby je pôsobiť gangstersky, imidž si takto buduje od začiatku kariéry. 

Už zajtra vydáva bratislavský interpret aj nový album, ktorý bude niesť názov Kódex. Poslucháči na ňom nájdu dvanásť skladieb a troch hostí – jedným z nich bude práve Hard Rico z aktuálnej novinky. 

Domov
Zdieľať
Diskusia