Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júna 2022, 10:31
Čas čítania 0:45
Viktor Kniš

Počúvaj nový album Gleba Big Boy. Vzdáva poctu rapu a vyjadruje sa k vojne na Ukrajine

HUDBA GLEB
Uložiť Uložené

Big Boy Gleb vydáva novým album, na ktorom spolupracoval s producentom Komanderom. Opäť experimentujú s hudobnými odkazmi na časy minulé a doručujú veľmi kvalitný nosič.

Gleb vydáva krátko pred oficiálnym začiatkom leta ďalší sólový album. Tentoraz už pod hlavičkou vlastného vydavateľstva vzhľadom na to, že pred dlhším časom opustil vydavateľstvo FCK THEM. Fanúšikovia sa dočkali dvanástich plnohodnotných trackov, ktoré sú už tradične najmä o autorovi projektu. Gleb praktizuje minimalizmus v počte hostí dlhodobo, tentoraz sa však fanúšikovia dočkali talentovanej Natálie Hulejovej, s ktorou pripomenuli Slovákom zlatú éru z čias, keď ešte rapovali MC Erik a Barbara.

Big Boy Gleb alias BBG opäť na projekte spolupracoval s producentom Komanderom, ktorý pre neho úspešne našiel nový, no stále charakteristický deväťdesiatkový zvuk so všetkým, čo k tomu patrí.

Poslucháči sa podľa očakávaní dočkali niekoľkých príbehov v podaní talentovaného lyrika, ktorý tak obľúbenú sériu blbých príbehov prepašoval do viacerých ďalších skladieb. V krátkosti sa vyjadruje aj k vojne, keďže sa ho táto téma ako interpreta s ruským pôvodom minimálne sprostredkovane dotýka.

Album si už môžeš vypočuť na všetkých streamovacích službách.  

„Gleb neni zrovna americká miss, ale neprajem si nič tak silno ako peace/
dúfam, že môj pôvod nikdy nebude dôvod, aby sme nemohli jesť pelmene za jedným stolom/
jedného dňa spolu vytiahneme vodku, zbavíme sa zla a dáme za tým bodku.“

Domov
Zdieľať
Diskusia