Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
15. februára 2022, 15:25
Čas čítania 0:29
Dominik Vetrák

Netflix ukázal prvé zábery z 2. série seriálu Bridgerton. Premiéra bude už o mesiac

Netflix ukázal prvé zábery z 2. série seriálu Bridgerton. Premiéra bude už o mesiac
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY BRIDGERTON
Uložiť Uložené

Historické intrigy a príťažlivé telá všetkých typov ľudí opäť opantajú divákov už v marci.

Bridgerton je jeden z najúspešnejších seriálov od Netflixu. Jeho tvorcovia si dali s pokračovaním načas, a tak druhú sériu uvidíme 25. marca 2022, presne 15 mesiacov po odvysielaní prvej série. 

Odporúčané
Pesnička We Don’t Talk About Bruno z emotívneho animáka Encanto je chytľavejšia ako Let It Go z Frozen. Bude to animák roka? Pesnička We Don’t Talk About Bruno z emotívneho animáka Encanto je chytľavejšia ako Let It Go z Frozen. Bude to animák roka? 15. februára 2022, 11:30

Aj druhá séria sa zameria na škandalózny život rodiny Bridgerton. Dej sa bude primárne týkať lorda Anthonyho Bridgertona (herec Jonathan Bailey) a jeho snahe nájsť si manželku.

Tešiť sa môžeš na viaceré obľúbené postavy z prvej série, ktoré doplnia nováčikovia s novým príbehom. Netflix už dávnejšie oznámil, že seriál dostane minimálne štyri série.

Dôležité roly budú mať Kate (herečka Simone Ashley, známa zo Sex Education) a jej mladšia sestra Edwina (Charithra Chandran) z Indie. Lord Anthony bude chcieť zviesť Edwinu, no Kate príde na to, že jeho úmysly nie sú čisto romantické.

Domov
Zdieľať
Diskusia