Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. januára 2022, 16:30
Čas čítania 0:39
Kamila Šebestová

Takto vyzerá Zuzana Strausz Plačková bez mejkapu. Milujem to, keď sa nemusím maľovať, píše z Mexika na svojom Instagrame

NEWS ZUZANA STRAUSZ PLAČKOVÁ
Uložiť Uložené

Zo Slovenska odletela pred Vianocami. Doma je stále obvinená z organizovania zločineckej skupiny.

Zuzana Strausz Plačková zdieľala nové fotografie z mexickej dovolenky. Je na nich podľa svojich slov úplne bez mejkapu. „No filter baby, no makeup. Len opálená tvár,“ píše Zuzana Strausz Plačková v instagramovej storke. 

Nenamaľovaná Zuzana Strausz Plačková.
Nenamaľovaná Zuzana Strausz Plačková. Zdroj: Instagram/@queen.plackova

Spolu s manželom Reném trávia od 23. decembra dovolenku v Mexiku. Zuzana odtiaľ pridala už dosť veľa fotiek, na ktorých si s manželom užívajú mexické pláže. 

Na Slovensku sú obaja stále trestne stíhaní v kauze obchodovania s drogami. Vyplýva to z vyjadrenia generálnej prokuratúry. „Prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry Generálnej prokuratúry SR zamietol sťažnosti Zuzany Plačkovej a Reného Strausza proti uzneseniu o vznesení obvinenia. Obe osoby sú stíhané pre členstvo v zločineckej skupine v prípade obchodovania s drogami,“ uviedla v stanovisku hovorkyňa GP SR Jana Tökölyová. Spolu s manželmi Strauzsovcami je obvinených 15 ľudí. 

Odporúčané
Ochutnali sme Attilovu bagetu, čipsy od Plačkovej aj hotdog od Separa. Niektoré z nich už nikdy nedáme do úst Ochutnali sme Attilovu bagetu, čipsy od Plačkovej aj hotdog od Separa. Niektoré z nich už nikdy nedáme do úst 26. marca 2023, 14:30

Prokurátor ÚŠP dal návrh na väzobné stíhanie na desiatich z nich, sudca zobral do väzby šesť ľudí, Zuzanu Strausz Plačkovú spolu s manželom vtedy do väzby nezobral. Otázne teda je, čo presne influencerov čaká, keď sa vrátia z dovolenky. 

Manželia na dovolenke v Mexiku.
Manželia na dovolenke v Mexiku. Zdroj: Instagram/@queen.plackova
Odporúčané
Zuzana Plačková a jej manžel René so sťažnosťou neuspeli. Zostávajú obvinení v prípade obchodovania s drogami Zuzana Plačková a jej manžel René so sťažnosťou neuspeli. Zostávajú obvinení v prípade obchodovania s drogami 3. januára 2022, 17:19
Domov
Zdieľať
Diskusia