Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. augusta 2021, 19:50
Čas čítania 1:03
Viktor Kniš

„Čapice poobdivovali bentley a pokecali sme.“ Kočnerovo luxusné bentley si zobral daňový úrad, lebo im dlhuje milión

NEWS MARIAN KOČNER
Uložiť Uložené

Auto Mariana Kočnera je majetkom štátu. Daňový úrad si teraz uplatnil záložné právo pre prípad, že by sa firma odsúdeného podvodníka rozhodla neuhradiť dlh.

Biele Bentley Mariana Kočnera za približne 200-tisíc eur skončilo v rukách daňového úradu, informujú Aktuality.sk. Luxusné vozidlo sa preslávilo aj vďaka legendárnej hláške o čapiciach. 

Už som doma. Čapice poobdivovali bentley a pokecali sme,“ písal Marian Kočner Alene Zsuzsovej, keď ho polícia 26. februára 2018 pozvala na výsluch. V tento deň našli telo zavraždeného Kuciaka. Kočner vopred vedel, že policajti ho vypočujú.

Daniari si uplatnili záložné právo aj na čierne vozidlo Kia Rio, ktoré odovzdal polícii korunný svedok Peter Tóth v prípade vraždy Kuciaka aj kauzy zmeniek. Keď bývalý siskár auto na políciu priviezol, naplnil ho luxusným majetkom Mariana Kočnera vrátane telefónov, z ktorých neskôr exportovali zálohu Threemy.

Domov
Zdieľať
Diskusia