Najnovšia epizóda Podgastu je o káve. Nielen o príprave a podávaní, ale aj o pražení a ekologickej či etickej stránke jej pestovania.
Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty.
Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu.
Sleduj Podgast na Refresheri.
- Prečo je v káve dosť cukru ešte predtým, než si ju dosladíš.
- Prečo najbližších 50 rokov čakajú kávu a hlavne jej pestovateľov ťažké časy.
- Ako presne prebieha degustácia kávy a na čo sa treba pri jej chuti sústrediť.
Alica Bánszka je nadšenkyňa a odborníčka na kávu a jej praženie, ktorá žije a pracuje v Brne v známej pražiarni a kaviarni Rebelbean. Vyzná sa nielen v otázkach praženia a prípravy kávy, ale má aj pozoruhodný prehľad o jej pestovaní či ekologickom pozadí. V tomto Podgaste sa opäť skĺbilo množstvo informácií s príjemným prejavom charizmatického hosťa.
Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustí do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Dajte Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvate podcasty a hudbu. Neujde vám žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.