Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. apríla 2021, 12:16
Čas čítania 0:46
Viktor Kniš

Som jeden z posledných, ktorí vedia naložiť. Mladý slovenský rapový talent Osem sa vracia a spomína na prvý text

HUDBA
Uložiť Uložené

Raper Osem vydáva novinku s názvom Oblúbené číslo, na ktorej hosťuje aj spevák Dano Kapitán.

Mladý slovenský rapový talent Osem sa po dlhšej odmlke vracia s náložou nových skladieb. Pred týždňom uzrela svetlo sveta novinka Odhodlaný a teraz aj spolupráca s Danom Kapitánom s názvom Oblúbené číslo. 

Osem síce patrí k vekovo mladším interpretom, „služobne“ však má už množstvo skúseností a na konte aj zopár hitov. Napriek tomu sa orientuje skôr na lyrickú stránku svojej tvorby a viac ako na efektoch si dáva záležať na prejave a párovaní svojho hlasu s hudobnými produkciami. Tentoraz sa o ňu postaral Die For. Dočkali sme sa aj videoklipu – už tradične od Adama Bazlika, s ktorým Osem dlhodobo spolupracuje. 

Na Instagrame raper vysvetlil aj to, prečo sme o ňom dlhšie nepočuli. „Keď mi zmazali IG a zubatá mi vzala kamaráta, začal som to mať úplne v p*či a nemal som chuť ani silu to všetko okolo hudby riešiť. Už je to za mnou. Som späť, som stále fit. Som jeden z posledných, ktorí vedia naložiť,“ napísal raper. 

Odporúčané
Mladý talent Osem spomína na časy, keď prespával na paletách a nikto nechcel Yeezy. Pripomína dobu, keď Slováci nadávali na rap Mladý talent Osem spomína na časy, keď prespával na paletách a nikto nechcel Yeezy. Pripomína dobu, keď Slováci nadávali na rap 2. februára 2020, 13:14

Raperovi zmazali z neznámeho dôvodu instagramový účet pred viac ako rokom. Keďže patrí k interpretom, ktorí dostávajú k fanúšikom tvorbu aj týmto spôsobom, bol to pre neho silný demotivačný moment, obzvlášť v spojení s ďalšími problémami. 

Domov
Zdieľať
Diskusia