Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. februára 2020, 13:14
Čas čítania 0:47
Viktor Kniš

Mladý talent Osem spomína na časy, keď prespával na paletách a nikto nechcel Yeezy. Pripomína dobu, keď Slováci nadávali na rap

HUDBA
Uložiť Uložené

Raper Osem pred dvoma dňami oznámil, že je späť na Instagrame po tom, čo mu vymazali účet a hneď servíruje aj novú hudbu.

Mladý slovenský rapový  talent Osem si získal pozornosť poslucháčov hlavne vďaka svojmu jedinečnému prístupu, ktorým na rozdiel od snahy zapáčiť sa na základe aktuálnych trendov ťahá rap tam, odkiaľ prišiel.

Dokazuje to aj na novinke Registrujem Rap, z ktorej sa dozvedáme, že jeho vzťah s týmto žánrom je dlhší, ako by si niekto mohol myslieť. Chrbát mu kryje kolega Flegma, ktorého hudobné presvedčenie je zreteľne podobné. 

Nechýba ani jednoduchý klip od dvojice Jaroslav Martinický a Branislav Belko, keďže aj týmto chalanom je jasné, že skladba má dnes s vizuálom oveľa väčší potenciál. 

Domov
Zdieľať
Diskusia