Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. marca 2021, 6:02
Čas čítania 0:54
Viktor Kniš

Rebeka Kmeťová je mladý spevácky R&B talent. Počúvaj debut Namotáš, ktorý ocenil aj Rytmus

HUDBA
Uložiť Uložené

Umelecký talent a spevácke gény v rodine Kmeťovcov sa dajú zaprieť len veľmi ťažko. Počúvaj prvú skladbu Rebeky Kmeťovej alias Rebis.

Rebeka Kmeťová je mladý multitalent. Okrem spevu sa venuje aj tancu, ešte pred viac ako rokom zažiarila v Paríži na svetovom finále Red Bull Dance Your Style. Svoju silnú a výraznú osobnosť teraz vyjadruje aj cez hudbu, konkrétne v debutovej skladbe s názvom Namotáš. Je tak dôkazom, že v rodine Kmeťovcov sa len ťažko dá vyhnúť hudobným génom, z ktorých vzniká prirodzené R&B a funky.

Rebis sa spevu venuje už od malička, prerod z tanečníčky na plnohodnotnú speváčku so všetkým, čo k tomu patrí, považuje za prirodzený proces. Upozorňuje však, že tancu sa chce venovať aj naďalej. 

Ruka Hore News informuje aj o jej ďalších hudobných plánoch. „Určite uvažujem o albume či EP… len chcem robiť hudbu kvalitne, čiže nechcem niečo ohraničiť časovo, keďže som detailistka a detaily tvoria celok, a chcela by som, aby v každej skladbe bol rovnaký výdaj energie a bola plnohodnotná, ako to cítim z tejto mojej prvotiny,“ povedala mladá Rebeka. S debutom jej hudobne pomáhal aj Igor Kmeťo mladší a s vokálmi Laris Diam. 

Domov
Zdieľať
Diskusia