Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. marca 2021, 14:02
Čas čítania 0:39
Viktor Kniš

Pouličný autor tónov nahradil Franta, rapuje o svojom boji s rakovinou

HUDBA
Uložiť Uložené

Raper zo Šale sa opäť prezentuje ako Pouličný autor tónov. Pod rapovým alteregom vydá aj ďalší album.

Raper zo Šale bude minimálne v najbližšom období vystupovať pod alteregom Pouličný autor tónov, ktoré je jednoznačne rapové. Nahradil tak multižánrového Franta, ktorý má blízko k R&B, ale aj popu. Ústrednou témou najnovšej skladby je udalosť z konca roka, ktorá obletela aj niektoré bulvárne médiá. P.A.T. bojoval s rakovinou, výsledky však naznačujú, že sa mu podarilo vyhrať.

V skladbe opisuje, čo presne sa mu stalo, ako prebiehala liečba aj čakanie na výsledky v čase Vianoc. Opisuje, ako informáciu oznámil svojej priateľke, a v úplnom závere prezrádza, že sa môžu fanúšikovia tešiť na nový album, aj keď so zatiaľ nešpecifikovaným dátumom vydania. 

Odporúčané
Sleduj 60-kilového Rytmusa, ako robí saltá a vrtuľníky Sleduj 60-kilového Rytmusa, ako robí saltá a vrtuľníky 8. marca 2021, 9:08

Skladba môže byť pre mnohých motiváciou, aby nepodceňovali svoje zdravotné problémy a nezabúdali na dôležitosť prevencie. Zároveň Pouličný autor tónov pripomína, že si bude oveľa viac vážiť život a vyhýbať sa riešeniu nepodstatných vecí. 

Dočkali sme sa hneď aj videoklipu z nemocničného lôžka a depresívnych chodieb. O produkciu sa už tradične postaral samotný autor, klip doplnil režisér Denis Pavel so svojím tímom. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia