Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. marca 2021 o 9:08
Čas čítania 0:34
Viktor Kniš

Sleduj 60-kilového Rytmusa, ako robí saltá a vrtuľníky

HUDBA RYTMUS
Uložiť Uložené

Rytmus zverejnil pokračovanie svojej série, v rámci ktorej sa vracia k nikdy nezverejneným záberom zo svojej minulosti.

Rytmus pokračuje so svojou novou sériou Mŕtve archívy píšťanských architektov. V rámci nej sa vracia k záberom, ktoré sa nezmestili do dokumentárneho filmu s názvom Tempos. Máme možnosť vidieť unikátne momenty z jeho kariéry vrátane úplných začiatkov.  Tie momenty prichádzajú na rad práve dnes. Člen Kontrafaktu verejnosti ukázal, čo robil ako mladý, skôr ako chytil do ruky mikrofón a pozval si hosťa, ktorým je tanečník Čečo. 

Spoločne nám vyrozprávali históriu X BOYS crew, ktorá bola na Slovensku prvou svojho druhu. Zároveň máme možnosť vidieť, ako sa chalani učili triky, ktoré predtým videli len v telke na zahraničných kanáloch.

60-kilový Rytmus robí premety a saltá v požičaných teniskách a potom sa sám na seba hnevá, keď si zašpiní nové tepláky od trávy. 

Odporúčané
Zažili suché rožky, vrecúškové polievky a automaty. Sleduj video ku Stokárskemu R&B od Flexkinga a Pil Cho Zažili suché rožky, vrecúškové polievky a automaty. Sleduj video ku Stokárskemu R&B od Flexkinga a Pil Cho 6. marca 2021 o 14:51

V predchádzajúcich dieloch sme mali možnosť vidieť, ako prebiehalo natáčanie E.R.A., keď už Rytmus vedel, že chce byť najpredávanejším raperom na Slovensku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia