Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. februára 2021, 15:26
Čas čítania 0:51
Viktor Kniš

Z Moniky Jankovskej je ľudská troska, tvrdí jej obhajca

NEWS MONIKA JANKOVSKÁ
Uložiť Uložené

Monika Jankovská sa počas uplynulého týždňa predávkovala liekmi, podľa oficiálnych vyjadrení sa pokúsila spáchať samovraždu.

Právny zástupca bývalej štátnej tajomníčky Moniky Jankovskej tvrdí, že jeho klientka vyzerá ako ľudská troska. „Mal som možnosť ju v utorok vidieť. Pohľad na ňu bol naozaj zlý, pretože bolo vidieť, že momentálne je to ľudská troska,“ uviedol Peter Erdős v rozhovore pre Plus jeden deň. Zároveň dodal, že sa „rozhodla priznať a spolupracuje aj s políciou na odhaľovaní inej trestnej činnosti“.

Monika Jankovská vypovedala o trestnej činnosti pred vyšetrovateľom viackrát. Jej výpovede však unikli na verejnosť a vyplýva z nich, že aj keď časť skutkov popisuje, zakaždým dodáva, že v nich nefigurovala ako verejný činiteľ a nikdy nezobrala žiadny úplatok, aj keď vedela detailne popísať úplatky iných. Nedávno súd zamietol jej žiadosť o zrušenie väzby. 

Odporúčané
Jankovská na výsluchu: O tajných stretnutiach s Ficom, 100-tisícových úplatkoch na súdoch a posledných dňoch Kočnera na slobode Jankovská na výsluchu: O tajných stretnutiach s Ficom, 100-tisícových úplatkoch na súdoch a posledných dňoch Kočnera na slobode 26. novembra 2020, 8:55

Právny zástupca obvinenej si myslí, že Monika Jankovská nevypovedá selektívne, pretože sa priznala aj ku komunikácii s Marianom Kočnerom cez Threemu, čo dlho popierala.

Domov
Zdieľať
Diskusia