Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. decembra 2020 o 19:13
Čas čítania 1:50
Adam Novosad

Jake Paul, rešeto z teba narobí aj naša ženská šampiónka, vyhlásil šéf UFC o súboji s Conorom McGregorom, po ktorom youtuber túži

ŠPORT CONOR MCGREGOR DANA WHITE JAKE PAUL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Zúfalý Jake Paul dostáva verbálny náklad z každej strany.

Záver roku 2020 nám opäť raz okorenila youtuberská bratská dvojica Logan Paul a Jake Paul.  Zatiaľ čo Logan oficiálne oznámil, že sa vo februári budúceho roku pobije v boxerskom ringu s legendárnym Floydom Mayweatherom, zúfalý Jake Paul sa snaží naskočiť na rovnakú vlnu popularity a vyzýva Conora McGregora, aby sa zase v boxerskom ringu pobil s ním.

Odporúčané
Zúfalý youtuber Jake Paul ponúka Conorovi McGregorovi 50 miliónov, keď sa s ním pobije. Vo videu ho hrubo dourážal Zúfalý youtuber Jake Paul ponúka Conorovi McGregorovi 50 miliónov, keď sa s ním pobije. Vo videu ho hrubo dourážal 15. decembra 2020 o 16:09

Jake Paul najskôr provokoval samotného McGregora, ktorému naložil na manželku a vyzval ho, aby podpísal kontrakt na 50 miliónov dolárov. Nezastavil sa ani pri šéfovi UFC, keď Danu White okomentoval ako škaredého plešatého chlapíka.

A Dana White reagoval. V krátkom videu povedal, že McGregor je jeden z najlepších bojovníkov sveta a nepotrebuje sa biť s dieťaťom, ktoré natáča videá na YouTube. Skonštatoval, že neexistuje akákoľvek šanca, aby sa tento súboj odohral, ale navrhol alternatívu.

Vraj sa opýta súčasnej šampiónky UFC Amandy Nunes, či nechce z Jakea Paula narobiť rešeto a knockoutovať ho za všetky drzé vyjadrenia, ktoré doteraz porozprával. Netrvalo dlho a Amanda Nunes zareagovala stručne a výstižne. Na svojom Twitteri napísala „Som za!“ a nechala debatu o potenciálnom súboji otvorenú.

Odporúčané
Jon Marianek: Z Hero Hero budem čoskoro zarábať 100 000 € mesačne. Jakea Paula raz zoberiem do Česka na dedinské hody (Rozhovor) Jon Marianek: Z Hero Hero budem čoskoro zarábať 100 000 € mesačne. Jakea Paula raz zoberiem do Česka na dedinské hody (Rozhovor) 1. novembra 2023 o 16:30

Jake Paul by však takúto výzvu zrejme nikdy neprijal, pretože si súboj s McGregorom od začiatku vymyslel najmä preto, aby sa zrejme priživil na značke najznámejšieho MMA bojovníka na svete. Keby sa aj postavil proti Amande Nunes, tak by mu hrozilo, že s ním ring či oktagon pozametá žena, a prípadnou prehrou by si svoj imidž rozhodne nezlepšil.

Napokon sme sa tak dočkali reakcie od youtuberovho brata Logana Paula. Na tohto populárneho Američana si možno spomínaš z kontroverzného videa spred pár rokov, keď na výlete v samovražednom lese v Japonsku natočil mŕtve telo, na ktorom sa s partiou kamarátov dobre zabávali.

Za toto chovanie ho YouTube potrestal, ale odvtedy sa vraj polepšil, a tak teraz vo svojom podcaste Impaulsive okomentoval chovanie svojho brata. Vyhlásil, že Jakea síce miluje, ale tieto provokatívne skutky považuje za veľmi hlúpe, pretože Conor McGregor je v najlepších rokoch a svojou technikou a presnosťou by ho zrejme zničil.

Domov
Zdieľať
Diskusia