Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. decembra 2020, 16:09
Čas čítania 0:58
Adam Novosad

Zúfalý youtuber Jake Paul ponúka Conorovi McGregorovi 50 miliónov, keď sa s ním pobije. Vo videu ho hrubo dourážal

NEWS CONOR MCGREGOR JAKE PAUL
Uložiť Uložené

Svet MMA netrpezlivo očakáva, či sa Conor McGregor k rozprávkovej ponuke vyjadrí.

Svet boxu a MMA sa zbláznil. Nedávno svoj súboj ohlásili Floyd Mayweather s youtuberom Loganom Paulom, a tak do hry vstupuje youtuberov brat Jake. Ten už roky túži po zápase v ringu s ikonickým írskym búrlivákom Conorom McGregorom, ale Ír doteraz nevyzeral, že ho ponuka na súboj veľmi zaujíma, informuje Bad Left Hook.

Jake Paul preto na svoj Instagram nahral veľavravné video, v ktorom mu vulgárne vykričal, aby konečne podpísal kontrakt za 50 miliónov dolárov a mohli sa konečne pobiť. Vraj nemá bojovať s troskami ako Dustin Poirier, ktorý má menej followerov na sociálnych sieťach ako Jakeov pes.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Jake Paul (@jakepaul)

Youtuber vo svojom videu Írovi poriadne naložil. Vykričal mu, či už nie je unavený z mlátenia starcov v baroch alebo či ho už neprestalo baviť spávať s manželkou, ktorá je podľa neho na stupnici od 1 po 10 maximálne na 4 bodoch – vraj by si mohol nájsť krajšiu. A preto mu odkazuje, aby sa nebál a vydal sa boxovať s Jakeom za najväčšie peniaze, aké kedy dostal.

Jake sa vychvaľoval, ako má v boxe bilanciu 2-0, zatiaľ čo McGregor len 0-1 po prehre s Mayweatherom. A preto sa podľa neho bojí, že prehrá s youtuberom. A schytal to aj Dana White, ktorý je vraj taký škaredý a plešatý, že má nulovú šancu zbaliť akúkoľvek ženu.

Odporúčané
Floyd Mayweather sa pobije s youtuberom Loganom Paulom. Neporazená legenda chce zarobiť za pár minút v ringu milióny Floyd Mayweather sa pobije s youtuberom Loganom Paulom. Neporazená legenda chce zarobiť za pár minút v ringu milióny 7. decembra 2020, 11:47

Dana White len skonštatoval, že McGregor by sa ako jedna z najväčších hviezd UFC nemal biť s deťmi nahrávajúcimi videá na YouTube. Jeden z najpopulárnejších bojovníkov MMA Nate Diaz zase vyhlásil, že Jake by si mal dávať pozor na ústa, lebo ho čoskoro niekto za takéto reči zmláti.

Domov
Zdieľať
Diskusia