Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. decembra 2020, 19:06
Čas čítania 0:31
Viktor Kniš

Aless sa nedá namotať na fejk reči ani fejk Gucci

HUDBA
Uložiť Uložené

Aless vydáva ďalší sólový album s názvom Ženatomá. Tento projekt vydáva s jasným cieľom – poďakovať sa verným fanúšikom za roky podpory.

Aless má za sebou vydanie albumu Ženatomá, ktorý si ešte stále môžeš objednať na stránke Ruka Hore. Nedávno vydala videoklip na úspešnú spoluprácu so Sharlotou a Dominikou Mirgovou a teraz sa o slovo hlási sama s vizuálom k tracku Nedám sa namotať. O videoklip sa postaral Martin Miko so svojím tímom.

Odporúčané
Aless, Dominika Mirgová a Sharlota sa spojili na ženskej hymne: Všetky sme top, dávame blok tým, čo nám neveria Aless, Dominika Mirgová a Sharlota sa spojili na ženskej hymne: Všetky sme top, dávame blok tým, čo nám neveria 9. novembra 2020, 20:41

Aless vydáva nový album s jasným cieľom – poďakovať sa verným fanúšikom za roky podpory. „Myslím, že v týchto časoch si ľudia radi vypočujú novú hudbu. Či ju budú chcieť podporiť, neviem odhadnúť. No ak po tých 7 rokoch podpory budem môcť teraz podporiť ja novými skladbami, stále sa splní účel,“ povedala Aless pre Refresher. 

Na albume môžeš počuť aj Moju reč a Patrika Riviera, práve ten pomáhal pri tvorbe projektu Aless najviac. Aless nám tiež prezradila, že jej nový album je oproti všetkým predošlým albumom extrémne pozitívny.

Domov
Zdieľať
Diskusia