Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. novembra 2020, 20:41
Čas čítania 0:48
Viktor Kniš

Aless, Dominika Mirgová a Sharlota sa spojili na ženskej hymne: Všetky sme top, dávame blok tým, čo nám neveria

HUDBA
Uložiť Uložené

Aless vydáva ďalší sólový album a s ním aj titulnú skladbu s videoklipom.

Aless spúšťa predpredaj ďalšieho sólového albumu s viacvýznamovým názvom Ženatomá, ktorý si môžeš už teraz predobjednať. Domov ti príde po 22. novembri, dovtedy máš možnosť počúvať už aj titulnú skladbu, ktorá prichádza hneď aj s videoklipom.

Hosťujú na nej Dominika Mirgová a Sharlota a samotná téma je v tomto prípade jasná – povzbudenie postavenia žien nielen v hudbe. Fanúšikovia často ženský rap považujú za druhoradý a práve tento stereotyp trojica v novinke búra. 

Aless vydáva nový album s jasným cieľom – poďakovať sa verným fanúšikom za roky podpory. „Myslím, že v týchto časoch si ľudia radi vypočujú novú hudbu. Či ju budú chcieť podporiť, neviem odhadnúť. No ak po tých 7 rokoch podpory budem môcť teraz podporiť ja novými skladbami, stále sa splní účel,“ povedala Aless pre Refresher. 

Odporúčané
Kontrafakt, Franto, Aless aj Flexking vydávajú albumy napriek pandémii. Zárobky sú druhoradé, odkazujú Kontrafakt, Franto, Aless aj Flexking vydávajú albumy napriek pandémii. Zárobky sú druhoradé, odkazujú 8. novembra 2020, 11:30

Na albume budeš počuť aj Moju reč a Patrika Riviera, práve ten pomáhal pri tvorbe projektu Aless najviac. Aless nám tiež prezradila, že jej nový album  je oproti všetkým predošlým albumom extrémne pozitívny. 

„Nemyslím, že sa na ňom dá nájsť negatívna, melancholická skladba, vďakabohu. Na celý proces dozeral Paťo Rivier, je viac newschoolový. Baví ma spolupráca s Dominikou Mirgovou a Sharlotou alebo Patrikom Rivierom a že keď si ho vypočuješ, pochopíš, že to malé dievča z Podzemgangu už naozaj vyrástlo,“ prezradila mladá raperka. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia