Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. novembra 2020, 22:19
Čas čítania 0:50
Adam Novosad

Takmer 9 z 10 produktov z akcií na Black Friday môžeš počas roka kúpiť lacnejšie alebo za rovnakú cenu, ukázal prieskum

NEWS BLACK FRIDAY
Uložiť Uložené

Nakupovať za výhodné ceny sa na Black Friday možno neoplatí tak, ako si ľudia myslia.

Ak sa celý rok tešíš na koniec novembra, keď zvyčajne vypukne nákupné šialenstvo zvané Black Friday, najnovší výskum od skupiny Which? ťa zrejme sklame. Z jej prieskumu trhu vyplynulo, že takmer 9 z 10 predávaných výrobkov na Black Friday môžeš počas roka kúpiť za rovnakú, alebo občas dokonca nižšiu cenu, upozorňuje BBC.

Odporúčané
Slúchadlá, televízory, ale aj zubné kefky či vysávač. Našli sme 16 najlepších a reálnych Black Friday zliav  Slúchadlá, televízory, ale aj zubné kefky či vysávač. Našli sme 16 najlepších a reálnych Black Friday zliav 25. novembra 2020, 9:30

Organizácia si vybrala 219 populárnych produktov, ktoré si zákazníci kupujú do domácnosti či ako technologické vychytávky, a zaznamenávala ich cenu polroka pred a polroka po Black Friday v roku 2019. Nešlo pritom o náhodné produkty, pretože vývoj cien sledovala u predajcov ako Amazon, AO.com, Argos či John Lewis.

Domov
Zdieľať
Diskusia