Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. novembra 2020, 18:47
Čas čítania 0:41
Miriam Rumanková

Deti zabili rodičov, pretože sa k nim zle správali. V prípade dvojnásobnej vraždy v slovenskej obci polícia vzniesla obvinenie

NEWS DETI SLOVENSKO VRAŽDA
Uložiť Uložené

Požiar, ktorý následne založili mal zničiť telá aj dôkazy.

V obci Lednické Rovne zhorel minulý týždeň dom, v ktorom zahynul muž so svojou družkou. Po uhasení požiaru a zaistení dôkazov sa ukázalo, že nešlo o nešťastnú náhodu ale o vraždu. Prípad následne prebrala NAKA. Informuje o tom TV Markíza.

V piatok obvinili ich syna Lukáša K. z obzvlášť závažného zločinu úkladnej vraždy.   „Vyšetrovaním sme zistili, že obvinený mal vraždu naplánovať spolu s jednou z maloletých osôb. Motívom mala byť pomsta za zlé správanie sa k deťom,“ povedal hovorca Prezídia Policajného zboru Michal Slivka.

Odporúčané
Zavraždil 24 žien, nechal z nich vytiecť krv a telá naložil do sudov, aby mal suveníry. Béla Kiss nikdy neodsedel ani deň v base Zavraždil 24 žien, nechal z nich vytiecť krv a telá naložil do sudov, aby mal suveníry. Béla Kiss nikdy neodsedel ani deň v base 19. novembra 2020, 9:30

Rodičov mal dobodať, pretože sa zle správali k jeho sestrám. Požiar, ktorý následne deti založili mal zničiť telá aj dôkazy. Vraždu naplánovali počas spánku „S požiarom mala obvinenému jedna z maloletých pomáhať, v dome mala rozliať horľavú látku,“  dodal Slivka. Vyšetrovateľ navrhol prokurátorovi stíhať obvineného väzobne. O väzbe sa bude rozhodovať v najbližších dňoch.

V dome žil Miroslav a jeho dve dcéry ešte z prvého manželstva. Ich nevlastný brat Michal a družka Žaneta. Dvojicu našli mŕtvu s početnými bodnými a reznými ranami. Sestry previezli do nemocnice bez vážnych zranení. Lukáš bol Miroslavov najstarší syn, ktorý s nimi už v domácnosti nežil a zdržuje sa v zahraničí. Do domu v Lednických Rovniach mal prísť len na návštevu.

Domov
Zdieľať
Diskusia