Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. októbra 2020, 11:36
Čas čítania 0:38
Viktor Kniš

Westernový štýl v kontraste s moderným zvukom. Dokkeytino vydáva album plný experimentov

HUDBA
Uložiť Uložené

Mladý slovenský raper Dokkeytino vydáva projekt Evolvelly, na ktorom prepája na prvý pohľad nespojiteľné prvky.

Dokkeytino už nie je medzi slovenskými rapermi žiadnym nováčikom, aj napriek tomu patrí medzi služobne mladších interpretov. Teraz vydáva aj debutový projekt s názvom Evolvelly, ktorý si môžeš predobjednať na stránke Trapforce. Už cover projektu naznačuje, čoho sa asi dočkáme, pre Refresher to popísal aj Dokkeytino. 

„Album sa má niesť vo westernovom štýle a zároveň nesie moderný kontrast, nový zvuk a štýl. Beaty aj zvuk si na tomto projekte robím sám,“ vyhlásil Tino. 

 Práve aktuálna novinka V Ohni je výborným príkladom toho, ako môže na prvý pohľad experimentálne spojenie fungovať. O video sa v tomto prípade postaral Tibor Kuna a Dokkey doplnil aj hudobnú produkciu.

Odporúčané
Ego: Verejná kritika Kotlebu bola politicky najlepšia vec, akú som v živote spravil (Rozhovor) Ego: Verejná kritika Kotlebu bola politicky najlepšia vec, akú som v živote spravil (Rozhovor) 8. septembra 2020, 10:05
Domov
Zdieľať
Diskusia