Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. septembra 2020, 13:26
Čas čítania 0:49
Viktor Kniš

Predsedníčka senátu, ktorý oslobodil Kočnera a Zsuzsovú: Medializované informácie o hlasovaní nie sú pravdivé

NEWS MARIAN KOČNER
Uložiť Uložené

Denník N zverejnil krátko po vynesení rozsudku informáciu, že Ružena Sabová hlasovala na tajnej porade senátu za odsúdenie Kočnera a Zsuzsovej v prípade vraždy Kuciaka a členovia senátu ju prehlasovali.

Krátko po vynesení rozsudku Špecializovaného trestného súdu v prípade vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej zverejnil Denník N informáciu o tom, ako vyzeralo tajné hlasovanie senátu v zložení predsedníčka Ružena Sabová a členovia Rastislav Stieranka a Ivan Matel.

Denník N tvrdil, že Stanislav Stieranka a Ivan Matel Ruženu Sabovú prehlasovali v pomere 2:1, a preto senát oslobodil Mariana Kočnera a Alenu Zsuzsovú spod obžaloby. „O nevine Kočnera a Zsuzsovej rozhodli dvaja členovia senátu Ivan Matel a Rastislav Stieranka, ktorí prehlasovali predsedníčku Ruženu Sabovú,“ informoval krátko po vynesení rozsudku Denník N.

Domov
Zdieľať
Diskusia