Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. augusta 2020, 13:42
Čas čítania 0:25
Viktor Kniš

Do ktorej speváčky bol To je ten náš Matúš platonický zaľúbený? Sledoval ju ešte predtým, ako spolupracovala s Eminemom

REFRESHER
Uložiť Uložené

Sleduj pokračovanie našej série Čo ti hraje.

 

V najnovšom pokračovaní našej novej série s názvom Čo ti hraje? uvidíš známeho youtubera Matúša, ktorý patrí medzi posledných skutočne aktívnych majiteľov veľkých kanálov. Na jeho profile nájdu odberatelia rôznorodý hodnotný obsah, zároveň sa pri ňom môžu aj zabaviť a čosi naučiť. 

Matúš ochotne odpovedal na niekoľko našich otázok, ktoré súviseli výhradne s hudbou. Zaspomínal si na staršie skladby, napríklad na zvučku z obľúbeného seriálu, ale má jasnú odpoveď aj na to, ktorú pieseň by pustil svojmu najväčšiemu nepriateľovi. 

Rozhovoril sa aj pri otázke na svoju platonickú spevácku lásku. Tá jeho totiž má za sebou jedinečný príbeh a objavil ju ešte predtým, ako s ňou začal spolupracovať Eminem. 

Odporúčané
Čo bude hrať Slimsovi na pohrebe a aké tracky mu púšťa Moma? Už majú aj spoločnú obľúbenú skladbu Čo bude hrať Slimsovi na pohrebe a aké tracky mu púšťa Moma? Už majú aj spoločnú obľúbenú skladbu 5. júla 2020, 13:31
Domov
Zdieľať
Diskusia