Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júla 2020, 13:31
Čas čítania 0:27
Viktor Kniš

Čo bude hrať Slimsovi na pohrebe a aké tracky mu púšťa Moma? Už majú aj spoločnú obľúbenú skladbu

REFRESHER
Uložiť Uložené

Youtuber ako prvý prijal pozvanie do našej novej série Čo ti hraje?

Youtuber Slimso je prvým hosťom v našej novej sérii s titulom Čo ti hraje, v rámci ktorého mapujeme hudobný vkus našich respondentov v Refresher obývačke. Jeho úlohou bolo pohotovo reagovať na naše otázky v súvislosti so skladbami, ktoré sa mu spájajú s konkrétnymi situáciami.

Dozvieš sa, čo práve Slimso počúva, čo chce, aby hralo na jeho pohrebe a na akú skladbu si aktuálne spomenuli s priateľkou Momou. Youtuber má jasno v tom, čo by bola slovenská hymna, keby si mohol vybrať akúkoľvek jednu skladbu a zaspomínal si aj na svoje hudobné detstvo. 

Odporúčané
 „Slimso má 13, Moma môže byť jeho mama.“ Youtuber a raper reaguje na komentáre hejterov „Slimso má 13, Moma môže byť jeho mama.“ Youtuber a raper reaguje na komentáre hejterov 22. júna 2020, 6:51

Hudobný vkus nášho prvého respondenta je značne orientovaný na rapový žáner, čo však pravdepodobne nikoho neprekvapí, keďže sa mu sám venuje aj ako interpret. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia