Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
13. augusta 2020, 16:42
Čas čítania 0:36
Dominik Vetrák

Prci prci prcičky konečne z pohľadu žien! Na Netflixe sa objaví pokračovanie s nadržanými ženami

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nový spin-off z populárnej série sa prvýkrát zameria na ženský príbeh.

Od posledného vedľajšieho dielu (spin-offu) Prci, prci, prcičky s podtitulom Book of Life ubehlo už viac ako 10 rokov. A aj keď stále nevieme, či sa dočkáme ďalšieho, piateho dielu z hlavnej série s obľúbenými postavami, štúdio Universal bude značku žmýkať aj naďalej.

Napríklad vedľajšou časťou American Pie Presents: The Girl’s Rules. Ide o nízkorozpočtovú tínedžerskú komédiu s neznámymi hercami (údajne sa však objaví aj Danny Trejo!), ktorá sa snaží uspieť vďaka jednoduchému triku.

Odporúčané
Zachráni Netflix hollywoodske štúdiá? Ako sa zmení distribúcia filmov a uvidíme v kinách ešte niekedy menšie filmy? Zachráni Netflix hollywoodske štúdiá? Ako sa zmení distribúcia filmov a uvidíme v kinách ešte niekedy menšie filmy? 7. augusta 2020, 14:03

Otočiť celú synopsu naopak a zobraziť nadržané ženy s ich romantickými a sexuálnymi problémami. Určite pôjde o príjemnú zmenu rytmu. Otázne však je, či sa snímka dokáže dostať aspoň na priemernú úroveň. Trailer naznačuje, že pôjde o ďalší zabudnuteľný spin-off, ktorý zaujme len ženským spracovaním témy. 

American Pie Presents: Girls' Rules vyjde na fyzických nosičoch a VoD (Video on Demand) už 6. októbra. Do konca roka by sa následne mala snímka dostať aj na Netflix. Za réžiou stojí Mike Elliot (November Rule).

Domov
Zdieľať
Diskusia