Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júna 2020, 19:03
Čas čítania 0:45
Viktor Kniš

Pre tých, čo majú všetko vymyslené, požičané alebo ukradnuté. Dame, Separ a Nerieš majú klip na spôsob South Parku

HUDBA
Uložiť Uložené

Dame predstavuje ďalší videoklip zo svojho druhého sólového projektu, ktorý uzrie svetlo sveta už o pár dní.

Tentokrát sa Dame spojil so svojimi najbližšími – Separom a chalanmi z Nerieš, aby na novinke Zrazu vysvetlili, ako vnímajú pózerov zo svojho okolia. 

Obzvlášť veľkú pozornosť si v tomto prípade zaslúži autor videoklipu Matej Hajaš, ktorý štvoricu raperov preanimoval do prostredia legendárneho South Parku. 

O tom, že je Dameho avizovaný druhý projekt 100RY ašpirantom na projekt roka, už nepochybuje hádam nikto. Presviedča nás o tom prakticky každým výstupom, ktoré má zároveň veľmi dobre naplánované. Najprv sme sa dočkali krátkeho dokumentárneho filmu, v ktorom Dame za 40 minút vysvetlil celý koncept albumu, aj všetky hudobné produkcie, pričom ich základ vždy pochádza z obyčajných zvukov z instagramových príbehov. 

Vďaka audiosnippetu vieme, kto bude na albume hosťovať. Taktiež sme sa dočkali ďalšieho videoklipu, ktorý je po spolupráci s Emmou Drobnou z úplne iného súdka.

Odporúčané
Luisa: Môj najväčší sen je vyplatiť si všetkých exekútorov (Rozhovor) Luisa: Môj najväčší sen je vyplatiť si všetkých exekútorov (Rozhovor) 19. júna 2020, 8:57

Dameho avizovaný album 100RY si môžeš už niekoľko dní predobjednať na stránke Ruka hore. Vieme už o ňom prakticky všetko a čakáme už len na dátum vydania, ktorý je naplánovaný na koniec júna.

Celkovo bude mať 17 skladieb a bonus v podobe dokončenej verzie #Hot16Challenge2. Chýbať nebudú ani hostia ako členovia M+, Ty Nikdy, Nerieš, ale aj Maniak, Michalov, Smart, Tina, Dano Kapitán alebo Čis T.

Domov
Zdieľať
Diskusia