V tohtotýždňovej nabitej epizóde sa foodblogger Čoje porozprával so Sajfom. A ak ste si práve pomysleli, že vás čaká iba nejaká „celebritná” časť, v ktorej bude gastronómia hrať druhé husle, pomyslite si presný opak.
Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty
Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu
Sleduj Podgast na Refresheri
- Ako vyzeralo jedlo v Amerike, do ktorej sa dostal mesiac po Nežnej revolúcii
- Akú traumu spojenú s jedlom Sajfovi v detstve spôsobil jeho otec
- Ako fungujú organizované skupiny dôchodcov, ktoré chodia vyjedať občerstvenie na vernisáže
Tento odstavec obvykle slúži na to, aby sme vám ešte detailnejšie približili hosťa. Pri Sajfovi ho hádam ale môžeme nechať takýto historicky najkratší.
Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustia do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Dajte Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvate podcasty a hudbu. Neujde vám žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.