Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. apríla 2020, 19:07
Čas čítania 0:50
Viktor Kniš

Ego kritizuje Bitmanov rýchly rap. Ten ho vysmial ďalšou náložou, ozvali sa aj Separ a Strapo

HUDBA BITMAN EGO SEPAR
Uložiť Uložené

Ego na Instagrame skonštatoval, že ho Bitman rýchlym rapom v rámci Godzilla Challenge neočaril.

Na slovenskej rapovej scéne to žije nielen vďaka kritike na Porsche Boya, ktorý údajne skopíroval niektoré svoje nahrávky.

Pustili sa do seba aj služobne starší kolegovia, konkrétne sa ozval Ego, ktorý na Instagrame skonštatoval, že ho Bitman rýchlym rapom v rámci Godzilla Challenge neočaril. Myslí si, že sa dokonca dá rýchle rapovanie oklamať tak, že si autor nahrávku v programe zrýchli, aby oklamal poslucháča.

Odporúčané
Slovák rapuje rýchlejšie ako Eminem. Počúvaj nálož Bitmana v rámci GodzillaChallenge Slovák rapuje rýchlejšie ako Eminem. Počúvaj nálož Bitmana v rámci GodzillaChallenge 4. apríla 2020, 19:38

Netrvalo dlho a ozval sa aj Bitman, ktorý Egovi ešte raz predviedol, že to, čo dokáže, určite nie sú v postprodukcii upravené doubletime rapy. Aby mu člen Kontrafaktu veril, popri rapovaní vykonával aj inú činnosť v pomalom tempe. 

Opäť sa ozval Ego, ktorý ešte raz dodal, že ho Bitman neočaril. Dodal, že ho disciplína rýchleho rapovania prestala baviť už v roku 2013. Známy je aj jeho starší výrok z jedného z rozhovorov, keď povedal, že nie je umenie rapovať rýchlo, ale pomaly. 

Do výmeny názorov sa zapojil napríklad aj Separ, ktorý sa Bitmana zastal. Rovnako nezdieľa s Egom názor, že by bolo rýchle rapovanie jednoduchou disciplínou. 

Ego kritizuje Bitmanov rýchly rap. Ten ho vysmial ďalšou náložou, ozvali sa aj Separ a Strapo
Domov
Zdieľať
Diskusia