Hosťom najnovšej časti Čojeho Podgastu je jeden z najznámejších slovenských someliérov Tomáš Šajgal. Pôsobil v jednej z najlepších slovenských reštaurácii Fou Zoo a má vycibrený jazyk nielen na víno, destiláty ale dokonca aj vodu.
Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty
Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu
Sleduj Podgast na Refresheri
- Ako sa dá dobrým párovaním jedla a vína urobiť zážitok aj za 10 eur
- Aké víno sa najlepšie hodí k bryndzovým haluškám
- Čo robí someliér vody
Hovorí sa, že súčasná koronakríza a dobrovoľná izolácia z nás nakoniec urobí buď fantastických kuchárov alebo totálnych alkoholikov. Podgast sa zvyčajne snaží prispievať k tomu prvému... ale tento týždeň bude výnimkou.
Hosťom najnovšej časti je jeden z najznámejších slovenských someliérov Tomáš Šajgal. Je expertom nielen na vína, ale aj na destiláty. To všetko vie majstrovsky párovať s jedlom. A aby toho nebolo málo, vyzná sa aj v chuti vody, o ktorej vie rozprávať rovnako pútavo ako o víne. Aj vďaka svojmu mladému veku si aktuálne úplne majstrovsky poradil aj s koronakrízou a začal robiť domáce online degustácie. Vopred vám povie, aké jedlo a pitie si objednať a potom už len sledujete livestream, ochutnávate to, čo Tomáš a dozvedáte sa o tom úžasné postrehy a poznatky, ktoré by vám normálne ani nenapadli.
Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Dajte Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvate podcasty a hudbu. Neujde vám žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.