Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. apríla 2020, 18:59
Čas čítania 0:29
Viktor Kniš

Ako vyzeral Šajmo, keď mal o 15 kíl viac a s akým najhorším účesom prišla Barbora Bakošová na natáčanie?

REFRESHER REFRESHER+
Uložiť Uložené

Toto je výber toho najlepšieho z Refresher videí. Sleduj zábery, ktoré sa nikdy nedostali na svetlo sveta, ale časť nášho archívu, ktorú si budeme navždy s úsmevom pripomínať.

V našich archívoch skrývame veľa materiálu, ktorý nikdy neuzrel svetlo sveta. Niektoré zábery do dnešného dňa majú prísny zákaz dostať sa na verejnosť, časť z nich sme sa však rozhodli teraz zverejniť vo forme nostalgického komentovaného zostrihu, ktorý sme si pozerli spoločne s Deniskou, Šajmom a Barborkou. Nevydané zábery sme doplnili o časť tých, na ktoré vždy s radosťou spomíname. 

Uvidíš legendárny pád, najhorší účes aj prvé moderátorské výkony Barbory Bakošovej, Šajma, keď mal ešte nadváhu a bravčový hlas našich bývalých kolegov vrátane Miša Muchu či Adela Ghannama. 

Dozvieš sa aj čosi viac z pozadia našej tvorby, Deniska si napríklad zaspomínala na moment, keď jej všetci kolegovia počas Grape odmietli pomôcť, pretože ich zmohla sociálna angažovanosť. Viac už ale v samotnom videu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia