Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. apríla 2020, 12:42
Čas čítania 1:00
Čoje Matej Ohrablo

Yaksha: Prvé phočka sme si varili doma s kamošmi

GASTRO PODGAST
Uložiť Uložené

Yaksha je šéfom dnes už kultového labelu Fuck Them, vďaka ktorému dnes poznáš Gleba, Haha Crew, ale aj neslávne známeho newyorského rappera Tekashiho 6ix9ine. V Podgaste sme však zistili, že ani jeho vzťah k jedlu nie je úplne bezvýznamný.

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu

Sleduj Podgast na Refresheri

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • Ako na Yakshov život a budúcnosť v tejto chvíli vplýva koronavírus
  • Prečo v mladosti vyhľadával vietnamských chlapcov
  • Na ktoré jedlo a nápoj by si spomenul sekundu pred smrťou

Michal „Yaksha” Novotný pochádza z Martina, no nielen Martin, ale celé Slovensko mu začalo byť postupne malé. Profesionálne sa venoval thajskému boxu a keď mal pocit, že sa v ňom nemá už kam posúvať, založil si hiphopový label Fuck Them, s ktorým prerazil aj v Spojených štátoch.

Yakshovho sprievodcu New Yorkom nájdeš TU.

Sponzorom tejto časti Podgastu je Tauris. Značka kvalitných mäsových výrobkov, ktorá kladie dôraz na čerstvé suroviny, tradičnú receptúru a výrobu bez alergénov. Aj v tejto chvíli množstvo ľudí v Taurise nasadzuje svoje zdravie a naďalej pracuje, aby si si aj počas koronakrízy či blížiacej sa Veľkej noci mohol kúpiť alebo telefonicky objednať v mäsiarstvach U Býka napríklad svoje obľúbené Zipser párky či Zipser šunku od Taurisu.

Podporíš tak slovenských výrobcov, čo môžeš šíriť aj na sociálnych sieťach hashtagom #kupujemeslovenske. 

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Dajte Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvate podcasty a hudbu. Neujde vám žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu [email protected]
Domov
Zdieľať
Diskusia