Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
10. marca 2020, 9:16
Čas čítania 0:42
Viktor Kniš

Jennifer Lopez bez mejkapu ako modelka pre značku spodnej bielizne Kim Kardashian

OSOBNOSTI JENNIFER LOPEZ
Uložiť Uložené

JLo predvádza svoje prednosti na fotení pre kamarátku Kim Kardashian.

Kim Kardashian po opletačkách s názvom pre svoju novú podnikateľskú aktivitu rozbehla vlastnú značku spodnej bielizne, zdá sa však, že produktovú radu rozširuje aj o bežné kúsky oblečenia ako tielko a sveter.

Dôkazom je fotka, ktorú modelka pridala na svoju sociálnu sieť pred krátkym časom. Máme na nej možnosť vidieť aj Jennifer Lopez, ktorá absolvovala fotenie produktov bez mejkapu, čo síce nie je v podobných prípadoch zvykom, na základe snímky nižšie však súdime, že výsledok bude aj napriek tomu stáť za to. 

Odporúčané
Jennifer Lopez pobláznila jedinou fotografiou celý svet. V plavkách motivuje ženy v každom veku Jennifer Lopez pobláznila jedinou fotografiou celý svet. V plavkách motivuje ženy v každom veku 18. februára 2020, 15:48

Kim Kardashian a JLo sú dlhoročné kamarátky, pričom podľa Daily Mail ich čaká spolupráca aj v budúcnosti, po Hustlers sa totiž 50-ročná multitalentovaná Lopez chystá odprodukovať film, kde by mala dostať rolu aj Kim Kardashian. 

Nedávno sa speváčka, herečka a matka dvoch detí na Instagrame pochválila fotografiou, ktorá sa dočkala enormného záujmu. Pózuje na nej polonahá pred zrkadlom a ukazuje svoju vypracovanú postavu, ktorú dosiahla nielen vďaka tréningom v rámci prípravy na natáčanie filmu. Motivuje ju aj snúbenec Alex Rodriguez. „Zrelaxovaná a nabitá energiou,“ napísala JLo v sprievodnom texte k fotografii. Okomentovali ju napríklad aj Naomi Campbell, Diplo či Lenny Kravitz. 

Jennifer Lopez bez makeupu ako modelka pre značku spodnej bielizne Kim Kardashian.
Zdroj: kimkardashian/IG
Domov
Zdieľať
Diskusia