Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. januára 2020, 16:40
Čas čítania 0:43
Tímea Krauszová

Slovák zaútočil na svoju 79-ročnú matku, brutálne ju dosekal mačetou

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Zaúradoval alkohol.

Polícia informuje na svojom Facebooku o brutálnom prípade. 51-ročný muž zaútočil na svoju vlastnú mamu (79) mačetou a brutálne ju dosekal. Pomoc privolali susedia, ktorí počuli krik. Zamierili rovno za policajtom, ktorý býva v ich bloku. Aj keď nemal službu, zakročil a žene možno aj zachránil život. K útoku došlo v Trenčianskom kraji.

Odporúčané
46-ročný vojenský veterán: Krajiny ako Slovensko, ktoré sú na tom ekonomicky dobre, musia niečo spraviť pre mier 46-ročný vojenský veterán: Krajiny ako Slovensko, ktoré sú na tom ekonomicky dobre, musia niečo spraviť pre mier 25. januára 2020, 9:16

Vyhrážal sa, že ju zabije

„Na bezbrannú ženu zaútočil mačetou s 55 cm dlhou čepeľou. Väčšina úderov smerovala na hlavu poškodenej, ktorá počas bránenia utrpela sečné zranenia na predlaktiach rúk,“ opisujú brutálny útok policajti. Počas útoku na svoju matku kričal, že ju zabije. Vraj na matku zaútočil bezdôvodne, úlohu zohral aj alkohol.

Krik počuli aj susedia, ktorí sa zľakli a oslovili policajta v ich bloku, aby zakročil. „Štefan Trokan okamžite konal a pribehol napadnutej žene na pomoc. Poskytol jej prvú pomoc a privolal rýchlu zdravotnú pomoc,“ pokračuje status na sociálnej sieti. Do príchodu policajtov a záchranky sa mu podarilo upokojiť aj útočníka.

Muž teraz čelí obvineniam zo zločinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu spolu s prečinom nebezpečné vyhrážanie. V prípade, že ho súd uzná vinným, mu hrozí 5 až 12 rokov vo väzení.

Domov
Zdieľať
Diskusia