Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. decembra 2019, 11:47
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Trapas na MS: Slovenským florbalistkám najprv zahrali nesprávnu hymnu, potom prehrali 1:23

ŠPORT SLOVENSKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

V úvodnom zápase sme, bohužiaľ, ťahali za kratší koniec.

Slovenkám na aktuálne prebiehajúcich majstrovstvách sveta v ženskom florbale vo švajčiarskom meste Neuchâtel šťastie veľmi nepraje. Vo včerajšom úvodnom zápase proti obhajkyniam titulu Švédkam sme prehrali 1:23. Aby toho nebolo málo, pri nástupe našim reprezentantkám zahrali českú hymnu.

Ako informuje denník SME, v zápase v základnej B-skupine sa proti najväčším favoritkám na zlato strelecky presadila jedine Michaela Šponiarová v 10. minúte. Neskôr sme góly už len inkasovali. A to hneď 23-krát.

Odporúčané
Rýdze slovenské nadávky a dobrá nálada. Rozhovor mladých slovenských florbalistiek si získal viac publicity, než hráčky predpokladali Rýdze slovenské nadávky a dobrá nálada. Rozhovor mladých slovenských florbalistiek si získal viac publicity, než hráčky predpokladali 5. mája 2016, 19:45

Pre naše reprezentantky je teraz dôležité, aby dominovali v nasledujúcich dvoch skupinových zápasoch. Priamy postup do štvrťfinále nám zaistí výhra proti Lotyškám a neskôr proti Češkám.

„Pravdupovediac, taký krutý výsledok sme nečakali a hodnotí sa to ťažko. V prvej tretine sme mali šance, ktoré sa dali využiť a to skóre by vyzeralo ináč. Veľmi sme otvárali stred, vytvárali sme im priestor, aby si to 'vyťukali' a dávali z toho góly. Musíme tento zápas hodiť za hlavu a pripraviť sa na ďalšieho súpera,“ tvrdí autorka jediného slovenského gólu.

Úsmevnú reakciu Sloveniek na nesprávnu hymnu nájdeš v 10:40

Domov
Zdieľať
Diskusia