Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. mája 2016, 19:45
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Rýdze slovenské nadávky a dobrá nálada. Rozhovor mladých slovenských florbalistiek si získal viac publicity, než hráčky predpokladali

ŠPORT SLOVENSKO ŠPORT VIDEO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Napriek prehre sa očividne zabávali.

Mladé slovenské florbalistky Timea Patakyová a Sarah Žideková sú členkami slovenského tímu florbalistiek do 19 rokov na majstrovstvách sveta a keď včera podľahli Švajčiarkam v pomere 3:6, na rozhovor si miestne médiá zavolali práve dve spomínané hráčky, ktoré sa v zápase blysli gólom a asistenciou, respektíve jedným gólom. Nanešťastie, Patakyová neovládala angličtinu, a tak sa do úlohy prekladateľa postavila Žideková. Naše hráčky boli očividne aj po prehre v dobrej nálade a keď sa redaktor pýtal na niekoľko podobných otázok, dievčatá nielenže odpovedali neurčito a opakovali sa, ale Patakyová nešetrila aj vulgarizmami najhrubšieho zrna, pretože sa tešila, že jej tam nikto slovenské nadávky nerozumie. Video sa však dostalo na internet a dve Slovenky teda v blízkych dňoch získajú oveľa viac publicity, ako si zrejme pôvodne mysleli.

Domov
Zdieľať
Diskusia