Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. marca 2014, 19:11
Čas čítania 0:00
Gabor Boros

Fitcult, web o zdravom životnom štýle ti prináša fitness a kultúru na jednom mieste

ZDRAVIE FITNES
Uložiť Uložené

Rozhodli sme sa založiť fitcult, web o zdravom životnom štýle. Názov je tvorený z dvoch slov, fitness a culture (angl. kultúra). Cieľom je pozbierať odborníkov, fanúšikov, športovcov a ich vedomosti a skúsenosti dostať do písanej podoby sem, na náš web.

Fitcult, web o zdravom životnom štýle ti prináša fitness a kultúru na jednom mieste

Rozhodli sme sa založiť fitcult, web o zdravom životnom štýle, lebo nám tu chýbalo niečo presne takéto. Názov je tvorený z dvoch slov, fitness a culture (angl. kultúra). Cieľom je pozbierať odborníkov, fanúšikov, športovcov a ich vedomosti a skúsenosti dostať do písanej podoby sem, na náš web. Aj keď príspevky môžu byť od odborníka, alebo vytvorené vysokoškolským pedagógom či výživovým poradcom, dostanete ich servírované v takej forme, aby im jednoducho porozumel aj človek, čo len začína proces zmeny svojho životného štýlu na ten zdravší. Žiadne zbytočné odborné výrazy bez vysvetlení a špecifický slovník.

Budeme sa venovať širokej škále príspevkov, ale pre jednoduchosť sme ich roztriedili do štyroch hlavných kategórií: posilňovanie, šport, výživa - ktoré hovoria za seba a fitcult, kde budú články špecifické pre náš portál. Na stránke nájdete aj "Krátke správy - Fitnews", kde budú zábavné, prípadne kratšie príspevky.

Môžete sa tešiť na naozaj rôznorodé príspevky, máme pre vás pripravené recepty, ktoré vám pomôžu jesť zdravo ale naozaj chutne, tréningové plány, príspevky zamerané špecificky na športy, súťaže o vecné ceny, vstupenky na športové podujatia a ešte niečo navyše. Budeme radi ak nám zanecháte komentáre, nech sa môžeme všetci zlepšovať.

Odporúčané
Bez dopingu sa to profesionálne robiť nedá. Laura je najmladšou majsterkou wellness kulturistiky, ročne na šport minie tisíce eur Bez dopingu sa to profesionálne robiť nedá. Laura je najmladšou majsterkou wellness kulturistiky, ročne na šport minie tisíce eur 16. februára 2024, 9:30

Stránka nie je určená výhradne pre športovcov, atlétov, fitnesákov, pre ženy, mužov, pre ľudí čo chcú schudnúť alebo naopak pribrať, naším cieľom je vytvoriť univerzálny web pre všetkých, ktorí chcú vyzerať a cítiť sa lepšie a chcú žiť zdravší, krajší, bohatší a dlhší život.

Ak by ste mali záujem stať sa členom nášho tímu, pošlite mail na [email protected], s predmetom teamplus. Pridaj krátke info o sebe, ktoré uznáš za vhodné a ďalej informácie o tom, v akej kategórii by si mohol prispievať, prípadne nejaké ďalšie tvoje nápady.

Domov
Zdieľať
Diskusia